Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foça Org. Son Durum
yeni çıkmış izmir yeşil koruk tadıda fena deil ha ha ha

uzun aç ayı oynamıyo be önce biraz hareket ondan sonra kafa kırmalar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
balık tutma organizasyonu bu arkadaşlar,hadi istanbuldakiler sezon dışıydı yinede bişeyler tuttuk tekne ile izmir boş gelirse pazartesi yeni düzenlemelere gideriz ona göre GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:balık tutma organizasyonu bu arkadaşlar hadi istanbuldakiler sezon dışıydı yinede bişeyler tuttuk tekne ile izmir boş gelirse pazartesi yeni düzenlemelere gideriz ona göre GulumseSeerf

nihat yeni düzenlemede beni ve kamil abi yi unutma.. bilion kamil abi(yosuncu) arap hüso(pantoloncu) bizim üstümüze balıkçı yok ona göreSiyirdimRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:nihat yeni düzenlemede beni ve kamil abi yi unutma.. bilion kamil abi(yosuncu) arap hüso(pantoloncu) bizim üstümüze balıkçı yok ona göreSiyirdimRose
size laf yok siz denizde balık tutarsanız o zamanda bi değişikliğe gidecez hahahahahaaa Siyirdim
Bul
arkadaşlar abiler ; foçada sabah suyunu kaçırdıkmı öğleden sonra 15:00 e kadar balık tık demiyor veya bize öyle denk geliyo. 8' de çıkarsak 1 saatta yol vs.9 bence geç değil mi? sizin fikirleriniz nedir...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:size laf yok siz denizde balık tutarsanız o zamanda bi değişikliğe gidecez hahahahahaaa Siyirdim
Ne oluyor öyle bizi 5 dakikada harcadınız yahu İzmir team haftalarca konu başlığı olucak diyorum
Bul
bucalı yazdı:arkadaşlar abiler ; foçada sabah suyunu kaçırdıkmı öğleden sonra 15:00 e kadar balık tık demiyor veya bize öyle denk geliyo. 8' de çıkarsak 1 saatta yol vs.9 bence geç değil mi? sizin fikirleriniz nedir...
Barış tabiiki sabah suyunun yerini almaz ama balığı hem buluruz hem boğarız sen merak etme ben o suların köpüğünü bile bilirim. Hareket saati için dışarıdan gelicek arkadaşlarıda düşünerek 8 dedik. Biliyorsun bu hem av hem de tanışma organizasyonu. Geçen hafta 2-3 saat turaladık gördün 2Kg üstü balık vardı. Zaten arada aleme de akacağız
Bul
ALTAYLI yazdı:Ne oluyor öyle bizi 5 dakikada harcadınız yahu İzmir team haftalarca konu başlığı olucak diyorum

ercan abi harcarmıyız sen bizim baş tacımızsın kendi aramızda şakalaşıoz üzdü isekOzursOzursHappyAffet
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
[quote=ALTAYLI]Barış tabiiki sabah suyunun yerini almaz ama balığı hem buluruz hem boğarız sen merak etme ben o suların köpüğünü bile bilirim. Hareket saati için dışarıdan gelicek arkadaşlarıda düşünerek 8 dedik. Biliyorsun bu hem av hem de tanışma organizasyonu. Geçen hafta 2-3 saat turaladık gördün 2Kg üstü balık vardı. Zaten arada aleme de akacağız[/QUOTE

tamam abicim görüşmek dileğiyle...he bu arada Muharrem abi gelemiyormuş haber vermemi istedi.çalışıyormuş.

Bul
Ercan Abi yem işini ne yapacaksınız?

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,080 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  2.Foça org.Objektiflere takılanlar(vede VİDEOLAR) blue_zaire 176 20,818 29-01-2010, 00:06
Son Yorum: yycolak
  Foça Org.Videoları Lakerda 30 6,280 18-08-2009, 18:13
Son Yorum: Tropheus
  28-Haziran-2009 İzmir-Eski Foça organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 155 13,996 29-07-2009, 18:58
Son Yorum: Krizoberill
  28 Haziran Pazar 3.Eski Foça Organizasyonu fish or die 309 32,594 28-06-2009, 15:39
Son Yorum: Albatros-gr
  30.Kasım Pazar Foça Organizasyonu fish or die 133 14,646 23-11-2008, 00:15
Son Yorum: bucalıfikret
  Foça Org. 11 Mayıs 08 (Resim,video) SerenaY66 153 19,607 07-10-2008, 15:25
Son Yorum: pokai
  11/05 İzmİr / Eskİ FoÇa Organİzasyonu fish or die 217 24,669 11-05-2008, 00:21
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi