Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5-6 Nisan Organizasyonları
LeVrEkCi yazdı:iş hevesi iş hayatı bir atıldık çıkamadık şimdi kafayı yiyorum açık öğretim iş idaresi okusaydım da mezun olsaydım keşke diye askerliğide normal çzvuş yaptık sonrasındada hep keşke okusaydım dedim.
af dan haberim olmadı olsa şansımı denerdim.

Sağlık olsun eğer bir af daha çıkarsa burada yazarım inşallah o zaman devam eder bitirirsin..(tabii afda gerekli koşulları sağlayabilirsen)
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
önce kendi kendimi affetmem lazım Gulumse yinede teşekkürler.
Bul
evet aynı şekilde 4.sınıf sınavım var siz organizasyondayken ben ise sınavda olucam,, aklıma ortam gelcek konsantrem bozulcak olmadı şimdi Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:evet aynı şekilde 4.sınıf sınavım var siz organizasyondayken ben ise sınavda olucam,, aklıma ortam gelcek konsantrem bozulcak olmadı şimdi Smile

Sınavda sakın balık falan düşünme bende sınava direkt konsantre ol. şimdiden başarılar.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:evet aynı şekilde 4.sınıf sınavım var siz organizasyondayken ben ise sınavda olucam,, aklıma ortam gelcek konsantrem bozulcak olmadı şimdi Smile
murat sen sen ol sınava konsantre ol başarılar
Bul
işin şakası abi o tabiki ilk etepta sınav var. sonra 1 aylık özgürlük ve balık Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Murat sınavda başarısız olursan ömrün boyunca balık avından mahrum kalacağını düşünerekten gaz ver kendine
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Murat sınavda başarısız olursan ömrün boyunca balık avından mahrum kalacağını düşünerekten gaz ver kendine

evet abi doğru diyosun kesinlikle bu sene sınavlar bitecek kasımdada mali müşavirlik başlama sınavı 2 sene sonra bitirme sınavı Smile Gazım o yönde harun abi zaten her zaman, inşallah güzel konsantre olurum da sendelemem Smile hesaplarım şaşmasın ileride sahil tarafına yerleşmek için çok çalışmam gerek çokkkk Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-20 nisan ihlas armutlu balıkcızakir1 20 3,753 05-04-2008, 16:07
Son Yorum: ALTAYLI
  5 ve 19 nisan tarihleri balıkcızakir1 3 1,514 07-03-2008, 18:51
Son Yorum: ottoman fishing team
  organizasyonları bir başlıkta toplasak okay 10 2,723 20-11-2007, 14:41
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi