Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
meraklısına.....
Tebrikler Kaya bereketli olsun.Güzel av olmuş.
''en az 50 adet yakaladık'' diye çoğul kullandığınıza göre bu av tek kişinin değildir mutlaka..
Bul
elinize emeyinize saglık ,karagöz avcılgı gercekten cok zevklidir ,
avlak yeri neresi biraz bilgi verirseniz cok faydalı olur inanın ,i,şin ucunda karagöz olunca ben yerimde duramıyorumda o yüzden rica ettim tam olarak nerde aldınız midyemi kullandınız ,biz yaz aylarında istanbul sarayburnu kayalıklarda karagöz avlıyoruz ,gecen sene cok iyi bi makinanin kolu kırdık ,balık küt burundu ,iki külonun üzerinde harikaydı ,boşluktan fırsat bilip kendini kayanın altına sokup 0,50 misanayı patlattı,sarayburnunda cok iri balık oluyor,,,,,,,,,,,,paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Kaya Abİ Tebrİkler GÜzel AÇiliŞ YapmiŞsin KaragÖzlerİn MaŞallahi Var.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
kaya maşşallah afiyet olsun rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
kaya abi çok güzel av olmuş,ellerine sağlık,misina elimi kessinde böyle karagöz gelipte kessin Smile
haytanın siftahı çok güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
kaya yazdı:benim tekneyi denize indirdim HAYTA siftah yaptı anlıyıcağınız...merak edenler için bugün bereketlibir gün oldu bu rseimdeki karagözlerden en az 50 adet yakatadık inanın ellerim koptu misina kesti hala ağrıyor...bu kadar zevk aldığım sayılı günlerden birini yaşadım allah herkeze nasip eder inşallah....videosuda var ama ben pc kullanmasını o kadar iyi bilmediğim için yollayamadım kusura bakmayın....

kaya bereketli olsunda hani derler ya gözü olanın gözü çıksın diye ya arkadaş biz ne zaman tutacağız şu karagözleri bilmiyorum valla.
Bul
abi ellerine sağlık bereketli olsun
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
helal sana şimdi afiyetle ye bence hıncını çıkar onlardan.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Bul
kaya bereketli olsun afiyet ola
kayanın karagözleri özledik raporlarını rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Kaya çok güzel bir av olmuş karagöz resimleri harika bizim buralarda eskiden çok iyiydi ama şimdi pek çıkmıyor afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi