Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara'da canlı gümüş
taner06 yazdı:ankaralı turnacılar nerdesiniz canlı gümüş diyorum ,şamandıra seyretmek istiyorum, adrenalin istiyorummmm

canlı yemle hiç turna avlamadım, eğer adrenalin istiyorsanız asıl adrenelin at-çek yaparken balığın aniden vurduğu anda. doğrusunu isterseniz öyle şamandıra seyretmekten ben hiç hazetmiyorum. balığın o ilk vuruşunu elinizde hissetmeyince adrenalin mi olurmuş?

tabi zevkler ve renkler tartışılmazSmile

canlı yem merakım olmadığı için hiç bir fikrim de yok açıkçası. ben de etlik taraflarında bulunduğunu duymuştum ama sadece o kadar.

afedersiniz hoşgeldiniz demeyi unutmuşum, hoşgeldiniz.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
yaww bu canlı gümüş bildiğimiz deniz gümüşümü yoksa farklı bşeym??
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww bu canlı gümüş bildiğimiz deniz gümüşümü yoksa farklı bşeym??

reis buda tatlısu gümüşü sizin deniz gümüşlerine benzio her türlü balık ı tatlısuda gümüşle tutmak mümkün 5 metreyi geçmeyen yemilk ağlarla tutmak mümkün ben hep öle yakalarımRosegümüşte satılsın yeni duydum heheheh

taner bey hoş geldiniz hoş bir yere geldiniz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aramıza hoşgeldiniz ,
nihat aynı deniz gümüşüne benziyor iznik gölünde çok var ,mama için tutuyolar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Taner kardeş aramıza hoş geldin.Sana bir tavsiyede bulunayım.Turna balığı için,gümüş ,kızılkanat,istavrit,taze hamsi,bunların hepsine bayılır.Hatta ve hatta ben hamurlan bile turna yakaladım.Hepinize rastgele
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Taner .
Bul
hoşgeldiniz.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum,, ankaradan ustalarımız yetişir imdadına. Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Nihat kardeş Ankara da turna için bazı balıkcılar gümüş satarlar.(tutmasını bilmeyenler gümüşü satın alır)Deniz gümüşü ile tatlı su gümüşü hemen,hemen aynı ,Sirkülerde gümüş yemlik olarak geçiyor,Acaba neden.?bilen varsa mantıklı açıklasın.Aslında gümüş beyaz etli çok lezletli bir balık,5,,6 çeşit avlanma şekli var ,ızgarası şahane, ama avcı yanında en fazla 30 adet bulunduracak yani 0,5 kg bile değil.bunlarda 12 cm olması şartı var.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Nihat kardeş Ankara da turna için bazı balıkcılar gümüş satarlar.(tutmasını bilmeyenler gümüşü satın alır)Deniz gümüşü ile tatlı su gümüşü hemen,hemen aynı ,Sirkülerde gümüş yemlik olarak geçiyor,Acaba neden.?bilen varsa mantıklı açıklasın.Aslında gümüş beyaz etli çok lezletli bir balık,5,,6 çeşit avlanma şekli var ,ızgarası şahane, ama avcı yanında en fazla 30 adet bulunduracak yani 0,5 kg bile değil.bunlarda 12 cm olması şartı var.

mehmet abi denizi bilmem ama tatlısu gümüşüne yayın sazan turna kepenez laspir tutabilirsin bu balıklar gümüşü severek yerler eminimki bu yazdıklarımı sende çok ii biliosun bu yüzden yemlik die geçio heralde seninde dediğin gibi tadı güzeldir sevene
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu ne tür canlı ? style_ouf_5 9 2,709 10-02-2011, 01:03
Son Yorum: rusan
  Gümüş Avlamak Yardım golden 3 1,702 20-07-2009, 14:18