Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-03-2008 narlı avımız
eren abi tam tekmil balıktaymışsınız,hava şartları elvermesede,güzel bir av olmuş,bereketli ve afiyetler olsun,paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:taykan narlı çok enteresan biyer lüferi hiç kesilmedi bu sene yazın sonundan beri lüfer haberleri geliyor ama bu ara azaldı geçen hafta ben gittigim gün 10-15 tane arası tutulmuş tabii bu 20 tekne arasında bir sayı ama benim 2 ay evvel gittigimde 1 tekne 70 tane almıştı yani hiç kesilmedi tahminimce orada gece lüx le tekneden çok güzel lüfer tutuur onada eşkinacılar bozuluyormuş ışık yakmayın diye sorun çıkartırmış.
narlı roporlarını gördügüm kadarıyla .narlının yerli balıkları var bu balık narlıda tahminim yerli deyil,kesin bir şey söylüyemiyorum cünkü narlıyı gercekten sitemiz deki katılmıcı arkadaşlardan tanıyorum yool balığıysa sanırım artık oralarda pek görünmez balık artık yukarı cıkar, bu mevsimde lüfecilik yapmak cok zevkli olur,istanbulda iri istarvite bile hasret kaldık ,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Doktor tebrikler, herzamanki gibi kullanılan takımlar ve av güzelce raporlanmış.Balığınızı da almışsınız bereketli olsun. Narlı körfez içinde kaldığından tekne ile çıkabilmişsiniz. 15 inde biz de hazırlandık motor dahil tüm malzemeler sahile indik ama lodos gittikçe denizi bozduğundan geri döndük..
Bul
Eren güzel rapora teşekkürler herşey güzel bir lodos hariç neyse alacağınız olsun Narlı herzaman orada yıllar yılıda olacak
Bul
eren yinede güzel bir gün olmuş bereketli ve bol balıklar nasib etsin,afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
tam bir macera ne güzel olmuş işte.rast gelsin diyelim bizde en kısa zamanda ordayız.
Bul
doktor yazdı:günaydın dostlar dün gece geç geldiğim ve yorgunluktan rapor anca hazırlıyorum kusuruma bakmayın işyerinden arkadaşım ve site üyemiz zafer le birlikte saat 10-30 da narlıya ulaştık orada gene site üyemiz miço nickli arkadaşımız oğuz ve kuzeni türker ile buluştuk iş güç sebebi ile gürhan 11 civarı gibi gelebildi bu gün niyetimiz ne bulursak onu tutacaktık başlangıcı güzel ispariler yaptı zafer arkadaşımız bol bol ispari çekti ben bi tane ufak ispari çektim zafer arkadaşıma tam lüferlik bi yem dedim mavruka önüne telbeden üzeri 2 tane iğne den oluşan takımıma ispariyi sırttan itina ile taktım bu şekilde balık canlı kalmasını sağladım ve takımı denize saldım bu arada ispari takımıyla ilgilenirken zafer mantar gidiyor dedi önce elimle yokladım bi hareket yoktu misina elimdeydi aradan 30 saniye geçmedi güzel bi vuruş yaptı bende tasmaladım balık güzel geliyordu itinalı bi şekilde sandala aldık takımı tekrar denize atacaz ama ufak isparimiz yoktu sonra bi ufak ispari daha tuttuk ve takımı denize saldık ama havada bozdu lodos sa çevirdi çok dalga ve rüzgar çıktı kıyıya çıkmak zorunda kaldık hava baya bozuk gitti artık akşama eşkinaya kalırız sandalla dedik akşam üstü sandalla eşkinaya çıktık ama bu seferde yağmur başladı gene kıyıya çıkmak zorunda kaldık ama balık tutma hırssımız daha bitmemişti kıyıya çıkınca hemen takım hazırladık bu sefer kayalardan şamandıralı takım ile avlanacaktık türker ben zafer 3 takım hazırladık kayalıklardan attık yem boru kurdu kullandık türker bi eşkina çekti sonra zafer bi eşkina çekti zaferin çektiği eşkina karışla ölçüldü 24 cm den küçük limit dışı olduğu için saldık 22-30 civarı avcılığımız sona erdi güzel bi gündü muhabbet balıkçılık vardı hava muhalefetide her zaman bizim istediğimiz gibi olamazdı ne diyeyim güzel ve zevkli bigün geçirdik narlı bizi boş göndermedi dostlar a teşekkürler.

lüfer için kullanılan takım

75gr mavruka altı 2 li tellibeden üzeri 3 numara beyaz mustad iğne

ispari için kullanılan takım

2 li takım 7 numara beyaz çapraz mustad iğne 50gr kurşun 0.20 misina
arkadaşlar narlı diye diye bizi şişirdiniz erol ve ben ALLAH izin verirse nisanın ikinci haftası orda olmak istiyoruz duyrulur.yoksa çatlıyacaz katılmak isteyenlerede şimdiden duyrulur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
dr. abi doğal tedavi yöntemiyle herkes motive olmuş. Smile güzel av güzel ortam.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
sağolasın eren kardeş valla bizide balığa götürmüş gibi oldunSmile anlatımında fotolarda harika, paylaşımın için teşekkürler.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
dostlarım teşekkür ederim gezip görülesi yaşanacak bi yer doğal bi akvaryum gibi her balıkçının düşlediği bi balık tutma merası bi balıkçı köyü vardır benimde emeklilikten sonra yaşamak istediğim bi yer doğası denizi insanın ömrüne ömür katabilecek bi yer tam bi stres hastanesi orada balıkçılık yaparken kendimden geçiyorum haftanın bütün yorgunluğunu üzerimden atıyorum.

Reçete...

haftada bir gün sabah erken saatlerden gece geç saatlere balık tutulması gerekir doktor tavsiyesidir.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,627 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07