Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karides,Teke tuzağı.
Rauf abi bilgi için teşekkürler iyi bir yönteme benziyor rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
denedim bu yöntemi başarılı Big Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Rauf Abim çok güzel bir araştırma ve neredeyse masrafsız bir teknik.Ellerine sağlık...Bir de daha önce de sorulduğu üzere yem olayı halledilebilirse çok güzel yem kumbaramız olurWink...Saygılarımı Sunuyorum...
Bul
rauf abi paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ben bu yaz onu denedim bizim burada başarılı olmadı. Hem teke çok az var. Hemde kayaların arasından çıkmıyorlar. Aynı şekil yapıp içine midye doldurdum. Buna göre benim farklı yaptığım şey pet şişeyi kayaların arasına sıkıştırmaktı. Belki de ondan girmedi. Bu şekilde zemine oturtsam olabilirdi. Ama bu şekilde teke toplayanlar var. Paylaşım için teşekkürler.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
rauf abi teşekürler süper bi şey de biz becerebilirmiyız orassı var
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Çok güzel bir yöntem geliştirilmiş. Paylaşım için teşekkürler. Bilgi dağarcığımıza aktardık bile
Bul
teşekkürler rauf abi.faydalı olacak şeyler.
Bul
fotokopici yazdı:raauf abi teşekkürler geçen sene burda birisi yapmıştı hoşumuza gitmişti ama tek yapmıştı ,böyle olursa daha güzel olur yem ne konur içine acaba.

Erol kardeşim valla bende ceşitli yemler deniyeceğim mesela sübye parcaları,balık ic organı olabilir,veya balık dönüşü artan yemlerden koyucam denemek lazım hangisi daha fazla al benisi olursa ona devam edicem.Yalnız burada şu probelem var daha doğrusu alanyada kıyıda taşlarda veya limandaki kayalık olan bölgelerde teke seyrek ve fazla büyük değil o bakımdan yakalanan az olabilir zannederim selamlar.
rauf abi ben gece tekneyi kaldıraöa kaldırdıgım için canlı yemlerim ölmesin diye kafese koyup kaldıraçın demirlerine bağlıyorum yani suda asılı kalıyor kafes,
sabah geldigimde hele içinde 1 tane ölmüş balık varsa etrafı karedes teke kaynıyor altına kepçeyi daldırdıgım gibi tekneye alıyorum 30-40 tane teke yakalıyorum.
birde ozan gece kumdan 10 dakikada bisürü teke toplamıştı onu nasıl nereden becerdi hala anlamadım ozan bi yazsana nasıl topladın onları yaww
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  pazartesiye teke big fish onur 8 1,621 23-06-2007, 13:27
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi