04-03-2008, 09:30
Harun kardeş ben kayıt oldum olalı bu sitede verilmiş en olumlu ve verimli bir mesajdı bu mesajın bundan iyi bir şey olamaz ağzına yüreğine eline ayağına sağlık.Allah razı olsun senden bizleri memnun ettin yön verdin
Boğaz balık raporu
|
04-03-2008, 09:30
Harun kardeş ben kayıt oldum olalı bu sitede verilmiş en olumlu ve verimli bir mesajdı bu mesajın bundan iyi bir şey olamaz ağzına yüreğine eline ayağına sağlık.Allah razı olsun senden bizleri memnun ettin yön verdin
04-03-2008, 09:38
H.A.R.U.N yazdı:üsküdardan kalendere kadarki bölüm üsküdar iğne iğne istavrit yanınızda varil getirebilirsiniz(mecazii)biraz erken gelinmesi gerekiyor ortalık kalabalıklaşıp millet birbirini yemeye başlarken siz istediğiniz kadar balığı alıp güneşin keyfini çıkarabilirsinizharun üsküdara ne zaman gittiysem bol takım verip geliyorum birtürlü ayar tutturamadım.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
04-03-2008, 10:03
evet tam HHA gibi sende yokmuydu bişey harun yoksa geçen günkülerimi daha bitiremedin
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-03-2008, 10:07
dün öğleden sonra 4 gibi kalenderdeydim harun anca 9 tane istavrit tuttum yazdıgın gibi verimsizdi avcılık.bu raporu görsem bebege geçerdim yada keşke arasaymışım seni içimdende geçti biyerlerde balık tutuyordur kesin diye.
123 numaralı istikametler tehlikeli bölge akıntı yardımıyla çabuk takar 45678 nolu istikametlerde atış serbest 3. istikametten sonra akıntı ilişkenlere sürüklüyor takımı 45678 no lu istikametlerde ise akıntı olayı daha farklı hem takan bir yerde yok tabii her yerde olduğu gibi kıyıya yaklaştıkça hızlanmak gerekir birde balığı açıktan çapariye yükledikmi daha oyalanmaya gerek yok hemen çekip 2 atışa başlarsak zamandan tasarruf etmiş oluruz
04-03-2008, 10:33
harun reis helal olsunn istanbul raporları.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
04-03-2008, 10:35
LeVrEkCi yazdı:dün öğleden sonra 4 gibi kalenderdeydim harun anca 9 tane istavrit tuttum yazdıgın gibi verimsizdi avcılık.bu raporu görsem bebege geçerdim yada keşke arasaymışım seni içimdende geçti biyerlerde balık tutuyordur kesin diye.maslakdan indim sana uğramaktı niyet ama depo ve zaman müsait olmayınca sol istikamet yaptım
04-03-2008, 10:38
yalova tatar yazdı:evet tam HHA gibi sende yokmuydu bişey harun yoksa geçen günkülerimi daha bitiremedinErden bak varsa dükkan senin bizde balıkne gezeer dağıtıyoruz eşe dosta
04-03-2008, 10:44
istavritci yazdı:harun üsküdara ne zaman gittiysem bol takım verip geliyorum birtürlü ayar tutturamadım.M.Ali abi çok enteresan ben yine beyaz açık yeşil ve portakal karması çapariyle çalıştım 18 köstek 18ide dolu arkadaş bir ara koyu yeşil takım taktı inanırmısın 1 tane balık gelmedi balığın bariz şekilde renk ayırdığını orada feci şekilde şahit oldum takım vermemek için şemayı bir incele istersen
04-03-2008, 10:45
valla bende tükettim hepsini sadece lüferlerim var 6 adet ama yerine tazeleri olcak çok yakında burdada millet uzun olta başladı gezmeye yarından itibaren bende başlıyom kısa turlara
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|