03-03-2008, 18:06
bencede güzel olacak yeni gelen arkadaşlar daha sıcak ve samimi bir
foruma geldiğini görüp paylaşımcı olacaklardır.
balığa hasret yaşamak zor
hoşgeldin mesajı
|
03-03-2008, 18:06
bencede güzel olacak yeni gelen arkadaşlar daha sıcak ve samimi bir
balığa hasret yaşamak zor
03-03-2008, 20:09
Üye arkadaşların katılımını sağlamasını beklediğimiz bir uygulama. Umarım istediğimiz neticeyi alırız. Katılım artıkça paylaşım daha da keyifli oluyor. Ayrıca bilgi çoğalıyor. Hadi arkadaşlar aktif üye olalım
04-03-2008, 11:12
güzel fikirrr katılıyorummmm kesinlikle,, isme hitaben açmak eniyiissi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
12-03-2008, 13:00
arkadaşlar bu hoşgeldin mesajını en az 1 mesaj yazan kişiye açalım mesajı nerede yazarsa yazsın biz kendisine tanışma odasında hoşgeldin konusu açalım kendisi tanıtım mesajı yazarsa o zaman açmayada gerek yok ama üye olan kişi daha mesaj yazmadan sıfır ken hoşgeldin mesajı açmak biraz garip oluyor yönetim odasındada bu konuyu konuştuk bundan sonra sıfır mesajlı kişiye konu açmayalım dedik.
12-03-2008, 14:03
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar bu hoşgeldin mesajını en az 1 mesaj yazan kişiye açalım mesajı nerede yazarsa yazsın biz kendisine tanışma odasında hoşgeldin konusu açalım kendisi tanıtım mesajı yazarsa o zaman açmayada gerek yok ama üye olan kişi daha mesaj yazmadan sıfır ken hoşgeldin mesajı açmak biraz garip oluyor yönetim odasındada bu konuyu konuştuk bundan sonra sıfır mesajlı kişiye konu açmayalım dedik. Sitemize üye olanlara kendisini tanıtmasıyla ilgili konu başlığı olursa daha iyi olur kanısındayım.
Bornova - izmir
12-03-2008, 14:45
orhanekmekci yazdı:Sitemize üye olanlara kendisini tanıtmasıyla ilgili konu başlığı olursa daha iyi olur kanısındayım. ii fikir orhan abi arkadaşlar dikkaye alacaktır ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
12-03-2008, 16:48
12-03-2008, 17:23
LeVrEkCi yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread....%DDR+YAPAR nihatım üye olurken böyle bi bölüm olsa demek istedi herhalde yoksa yeni üye verdiğin linki bulması kolay diil gibi gelio yinede siz bilirsiniz dostum şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
12-03-2008, 18:55
Nihat,doğrudan yeni üyeye hitap eden bir konu başlığı olarak düşündüm. Tanışma odası, başlığında ve alt yazı açıklamasında yapılacak değişiklik bile aynı işi görebilir.Tanışma odası sanki sitede mevcut üyelerin kullandıkları bölüm gibi algilanıyor.Saygılarımla.
Bornova - izmir
14-03-2008, 14:31
Sitemize üye olan son on kişide kendini tanıtmamış,son yüz kişiye baktığımızda altmışüç kişi 0 mesaj oniki kişi bir mesaj bunlardan onu başka konuda mesaj atmış bu nedenle bu konu başlığı iyi olur diyorum.Ne demiş atalarımız bir selam bin dostluk kurar.Saygılarımla.
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Meteor35 Bülent Hoşgeldin | ALTAYLI | 4 | 1,212 |
16-10-2012, 02:08 Son Yorum: tahsinmersin |
|
Ramazan Bayramı Mesajı | pardallian | 18 | 4,071 |
31-10-2006, 16:00 Son Yorum: Arşimet |