17-02-2008, 21:15
Hala hava uçuyor ama az önce hava durumunu dinledim çarşamba günü 14 derece diyorlar duruma bakarmısınız bu gece eksi 3 çarşambaya artı 14 sanırım dengesizliğe en iyi örnek bu
İzmir uçuyor
|
17-02-2008, 21:15
Hala hava uçuyor ama az önce hava durumunu dinledim çarşamba günü 14 derece diyorlar duruma bakarmısınız bu gece eksi 3 çarşambaya artı 14 sanırım dengesizliğe en iyi örnek bu
17-02-2008, 23:01
manisadada durum aynı sert rüzgar ve soğuk spildeki kar kalkmazsa
ayazını çok çekeriz.
balığa hasret yaşamak zor
17-02-2008, 23:38
ben 95 kiloyum ama bugün alsancakta yürürken resmen rüzgara karşı savaş verdim inanın insanı yıkacak kadar kuvvetliyddi,...karlar serpintide olsa şiddetle yüzüne vuruyoduu..dışardakilerin ALLAH yardımcısı olsun... şuandada uğultulu bir şekilde esmeye devam ediyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-02-2008, 03:10
fish or die yazdı:ben 95 kiloyum ama bugün alsancakta yürürken resmen rüzgara karşı savaş verdim inanın insanı yıkacak kadar kuvvetliyddi,...karlar serpintide olsa şiddetle yüzüne vuruyoduu..dışardakilerin ALLAH yardımcısı olsun... şuandada uğultulu bir şekilde esmeye devam ediyor.Murat keyfini sürün birdaha zor bulunur bu hava bu akşam 3 km yolu 3.5 saatte gidebildim Beylikdüzü migrostan avcılara kadar
18-02-2008, 03:16
bursa durum aynı şehiriçi kar kalınlığı 30 cm oldu trafik felç. deniz kuzeyden şiddetli esiyor
teknelere ilave palamar taktık. liman dan açığa aldım. lüfer kaynasa bu havada yemez..
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
18-02-2008, 09:53
aman arkadaşlar kendinize dikkat edin bol bol vitaminli yiyecekler yiyin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
20-02-2008, 16:14
valla antalyayada kar yağdı benden demesi ama bu bölüm benim bildiğim hafta sonu raporu bölümü av konuları beklerken fırtınadan bahsedilmeye başladı bu konuyu eğer paylaşım yerine taşınırsa bence çok daha ii olacak tşk ler
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
▒T▒E▒▒A▒M▒ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|