Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cep telefonuyla ilgili herşey
İsmail davranışın için tebrik eder, hayırlı işler dilerim.
Bul
hepinize teşekkür ederim faydalı olabilecegini düşümndügüm bir bilgiyi anlatmak istiyorum öncelikle denizde yamurda hatta camaşırmakinasında ıslanan telefonu lütfen bataryasını sökük bırakın kesinlikle on off dügmesine basmayın yada sackurutma makinasıyla kurutmayın denize düşürdüyseniz sizde tatlısuyla yıkayın güneşte bekletip kurutmayın derhal bir telefoncuya götürün kurtulma ihtimali yüksek olur ben yaparım sen malzemeyi söyler dersen bir adet t5 veya t6 tornavida bir adet flex bir adet selulozik tiner bir adet ısı tabancası yada sac kurutmada olur öncelikle selulozik tiner dolu suya teleonun bortunu atıyoruz ve diş fırcasıyla temizliyoruz sonra sac kurutma makinesiyle bortu kurutuyoruz hemen ardından flex si bolca döküyoruz sonra sac kurutma makinesiyle iyice borta yediriyoruz bu lex lehimleri tazeler ve cürümeyi önler eyer genede calışmaz ise ozaman birtane hava tabancasına ve devre şeması cımbız ihtiyac olacak bu kısım sızı aşacagı icin bence bir teleoncuya gitseniz daha iyi saygılar..
Bul
İsmail taşakkürler bilgiler için bu işlemler foto makinalar içinde geçerlimi
Benim cepten mesaj atmada 4 kontur yiyor mesajlarda 2 kontur olması gerekmiyormu 0535 ne yapmak lazım
Bul
harun türkcell in sayfasına gir google dan bulup yumurtalardan birini seç orada hepsini anlatıyor sanırım bizbizeye geçmen gerek nasıl geçeceginide orada yazıyor
Bul
Tamam yumurtalar cürük değildir dimi Bobo Bir bakıyim ben
Bul
yok yok sağlamlar da sen çütrügünü kullanmışsın 4 kontur yazık yaww Gulumsebirde şu hep yazıp 7000 e gönderip 1 saat ücretsiz iyi oluyor .
bu arada ayda 1 gün gün boyu ücretsiz veriyor o tam süper dıdımın dıdısına kadar arıyorum onlarda şaşırıyorlar hehe.herksete msn olsa msn de gelişse telefon gibi olsa tam süper olacak.
Bul
İsmail,düşünmen bile yeter,bilgilendirmen için tşk'ler.
Bornova - izmir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:İsmail taşakkürler bilgiler için bu işlemler foto makinalar içinde geçerlimi
Benim cepten mesaj atmada 4 kontur yiyor mesajlarda 2 kontur olması gerekmiyormu 0535 ne yapmak lazım

öncelikle türkce karekterler kullanıyorsan bazı model telefonlar oluyor bu 2 masaj atıyor oyuzden türkce karakter kullanmasan düzelir(ş,i,ü.)gibi saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cep Telefonuyla Mısır Patlatmak... truepast 29 5,616 06-11-2009, 23:22
Son Yorum: deniz aşığı
  balıklar ile ilgili enterasan haberler. tatar35 9 7,071 09-05-2009, 00:58
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi