Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Görüntülere iç geçirerek bakmak çok kötü. Bu kez katılabilmek kısmet olmadı inşallah bir sonrakinde aranızda olurum.
Çok keyifli kareler almışsın Yücel tebrik ederim. Hele o lüferler onlara ne demeli.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Tüm katılımcı arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emegi gecenlere de teşekkurlerımı sunuyorum.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orada olan olmak isteyipte olamayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.
gerçekten organizasyonların en güzeli oldu desem diger organizasyonların hakkını yemiş olmam.
İstanbul,Ankara,Yalova,İzmit,Mudanya,Manisa,Gebze,Düzce den üyelerimizin aynı karelerde olduğu resimlere bakınca gerçekten insan duygulanıyor.
kamil abinin getirdigi yayın dan mı bahsedeyimmm,kamil abinin bogazda tuttugu yosun yayınlarından ı bahsedeyim,tüm sahilin etrafımızda oturup bize uzaktanda olsa eşlik etmesindenmi bahsedeyim ve aklıma şu anda gelmeyenlerdenmi bahsedeyim.
kısacası tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum gönüllerin bir olduğu bir organizasyonu zevkle gelerek güzel bir gün geçirdik nice böyle günlere güzel dostluklarla inşallah.
öyle kamera görüntülerigelecekki inanın zevkle seyredecegiz bende merakla bekliyorum.
herkese teşekkürler
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
dostlar hepinizi ayakta alkışlıyorum sizlere helal olsun süper bi organizasyon yapmışsınız tebrik ederim resimlere baktıktan sonra bi kere daha üzüldüm sizlerin arasında olamk varmış ama ne yapalım iş vardiya erden abiye uydu organizasyon ben çalışmak zorunda kaldım hepinizi kutlarım inşallah bi organizasyona ben de katılır bu sohbet ve dostluk ortamından bende nasibimi alırım sevgiler saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 899
Konuları: 26
bunlar ne güzel görüntüler öyle insanın içi gidiyor resmen tüm ahali orda muhabbet süper emeği geçen ve org.. katılan herkese çok teşekkürler gerçketen süper bir gün olmuş inşallah bundan sonraki org. bizlerede nasip olur gelmek daha ne demeli olay budur işte
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
03-02-2008, 21:59
(Son Düzenleme: 03-02-2008, 22:02, Düzenleyen: Köksal.)
Süper kamil ağam bile gitmiş ta istanbullara bizde bakmakla yetindik imkanlar kısıtlı malum iş çalışma var.Ortam süper herkesin emeğine sağlık daha nicelerine diyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
03-02-2008, 22:02
(Son Düzenleme: 03-02-2008, 22:05, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
Heyecanla beklediğim bir gün göz açıp kapayıncaya kadar geçi verdi İnanın gururlanılacak insanınların arasında olmak ayrı bir gurur oldu benim için.Gerçekten çok güzel bir gün oldu çok güzel bir anı oldu çok güzel bir dostluğun,paylaşımın ,devamının arttırımı oldu.Hayatımda unutamayacağım bir gün oldu.Uzaktan yakından gelen tüm arkadaşlarıma dostlarıma teşşekkürlerimi sunmak çok hafif kalacaktır. Hepinizi çok seviyorum hepiniz baş tacısınız önünüzde saygı ile eğilmek istiyorum sağolun var olun.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82