Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alternatif Kurşunlar
balikoltasi yazdı:Özel kurşun kullanmıyorum. Normal armut kurşun kullanıyorum . aslında armut kurşununda yapısı fena değil.

peki mırmıra vs. uzağa atarken düşmiyecek bi yem varmı benim aklıma gelmedi boru kurduyla tekeyi eledim o hıza dayanacak yem bulunurmu acaba...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:peki mırmıra vs. uzağa atarken düşmiyecek bi yem varmı benim aklıma gelmedi boru kurduyla tekeyi eledim o hıza dayanacak yem bulunurmu acaba...
Osman yabancı belgesellerde izlediğim kadarıyla adamlar boru kurdunu ileri atarken özel aparatıyla kurdu tümüyle iğne üzerinden misinaya geçiriyorlardı. o şekilde atarken düşmüyordu. belki öyle yaparsan düşme derdinden kurtulabilirsin.
Bul
balikoltasi yazdı:Osman yabancı belgesellerde izlediğim kadarıyla adamlar boru kurdunu ileri atarken özel aparatıyla kurdu tümüyle iğne üzerinden misinaya geçiriyorlardı. o şekilde atarken düşmüyordu. belki öyle yaparsan düşme derdinden kurtulabilirsin.

sağolasın aslında bi surf (uzağa atış )ile ilgili bi konu açalım mod abilerde sabitlerse güsel bir konu olur..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
standart kurşun haricinde diğerleri hacim büyütür bencede
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratçaka yazdı:standart kurşun haricinde diğerleri hacim büyütür bencede

tabikide öyle ama amacımız doğayı korumak olduğu için en azından hafif kurşun gerektiren yerlerde bunları kullanmak 150 gramlıkta olmaz tabi taş devasal ölçülerde olur...
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Sarı diye bir maden var oda ağırdır. Doğaya zararı konusunda bilgim yok. Boğazda akıntılı yerlerde kurşuna rakip bu olabilir ama bununda işlenmesi zor. Erime sıcaklığı çok yüksek.

Benim oturduğum yer de genelde 50-75 gr kullanılıyor.Burada seramik olsa kullanılır ama boğazda dediğimiz gibi araştırılması lazım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Paylaşım için teşekkürler. 2nci resimdeki kurşunları görünce aklıma geldi.Çok önceleri kurşunları civa ile parlatırlardı. Gerçi halen kullanan vardır ama ben parlaklık isteyenlere nikelaj kaplatmayı öneririm.
Bul
arkadaşım paylaşımın için teşekkürler güzel kurşunlar ben kıyamam bunları denize bırakmayı...
Bul
tomy77 yazdı:sağolasın aslında bi surf (uzağa atış )ile ilgili bi konu açalım mod abilerde sabitlerse güsel bir konu olur..
surf konusuna ayrıntılı değinmek lazım hakaten sitenin en büyük eksiklerinden
Bul
Uzak doğudan bile kurşun getirmişler fiyatı biraz ucuz ama dikkat edin saf kurşun değil
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çapalı Kurşunlar... aygroup 35 7,371 07-09-2009, 14:11
Son Yorum: aygroup
  italyan ve yunan yapımı kurşunlar naxos 5 23 5,955 12-01-2009, 19:24
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi