Yorumları: 1,719
Konuları: 82
balikoltasi yazdı:Özel kurşun kullanmıyorum. Normal armut kurşun kullanıyorum . aslında armut kurşununda yapısı fena değil.
peki mırmıra vs. uzağa atarken düşmiyecek bi yem varmı benim aklıma gelmedi boru kurduyla tekeyi eledim o hıza dayanacak yem bulunurmu acaba...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
tomy77 yazdı:peki mırmıra vs. uzağa atarken düşmiyecek bi yem varmı benim aklıma gelmedi boru kurduyla tekeyi eledim o hıza dayanacak yem bulunurmu acaba...
Osman yabancı belgesellerde izlediğim kadarıyla adamlar boru kurdunu ileri atarken özel aparatıyla kurdu tümüyle iğne üzerinden misinaya geçiriyorlardı. o şekilde atarken düşmüyordu. belki öyle yaparsan düşme derdinden kurtulabilirsin.
balikoltasi yazdı:Osman yabancı belgesellerde izlediğim kadarıyla adamlar boru kurdunu ileri atarken özel aparatıyla kurdu tümüyle iğne üzerinden misinaya geçiriyorlardı. o şekilde atarken düşmüyordu. belki öyle yaparsan düşme derdinden kurtulabilirsin.
sağolasın aslında bi surf (uzağa atış )ile ilgili bi konu açalım mod abilerde sabitlerse güsel bir konu olur..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
standart kurşun haricinde diğerleri hacim büyütür bencede
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
muratçaka yazdı:standart kurşun haricinde diğerleri hacim büyütür bencede
tabikide öyle ama amacımız doğayı korumak olduğu için en azından hafif kurşun gerektiren yerlerde bunları kullanmak 150 gramlıkta olmaz tabi taş devasal ölçülerde olur...
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Sarı diye bir maden var oda ağırdır. Doğaya zararı konusunda bilgim yok. Boğazda akıntılı yerlerde kurşuna rakip bu olabilir ama bununda işlenmesi zor. Erime sıcaklığı çok yüksek.
Benim oturduğum yer de genelde 50-75 gr kullanılıyor.Burada seramik olsa kullanılır ama boğazda dediğimiz gibi araştırılması lazım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Paylaşım için teşekkürler. 2nci resimdeki kurşunları görünce aklıma geldi.Çok önceleri kurşunları civa ile parlatırlardı. Gerçi halen kullanan vardır ama ben parlaklık isteyenlere nikelaj kaplatmayı öneririm.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşım paylaşımın için teşekkürler güzel kurşunlar ben kıyamam bunları denize bırakmayı...
Yorumları: 891
Konuları: 60
tomy77 yazdı:sağolasın aslında bi surf (uzağa atış )ile ilgili bi konu açalım mod abilerde sabitlerse güsel bir konu olur..
surf konusuna ayrıntılı değinmek lazım hakaten sitenin en büyük eksiklerinden
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Uzak doğudan bile kurşun getirmişler fiyatı biraz ucuz ama dikkat edin saf kurşun değil