Yorumları: 5
Konuları: 0
Bilindiği gibi zarğana sarı ipekle yakalanır ,biz zonguldakta zarğanayı sarı ve ördek tüylri ile kaçak avlarız.sarı tüyün peşine düşen zarğana avcı oltasını hızlı şekilde çeker bırakır makaraya sarar ,balık yakalayana kadar devam eder.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
doktor kardeşim senin bayağı bi boş vakit ayırma yeteneğin var ki.her zaman balıktasın.gece demiyon gündüz demiyon.Ne güzel valla imrendiriyorsun bizleri.eskiden bende gece gündüz demez balıktan gelmezdim.ama evlenip barklanıp iş güç sahibi olunca artık sık sık gidemiyoruz.sana rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
serenay66 kardeş bende evli barklı insanım ama balık tutmak en büyük
zevkim mayısta izin deydim 28 gün iznin 20 günü balığa gittim sana
teşekkür ederim yalovaya yolun düşerse haber ver bana seni balığa götüreyim
rasgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla ben evlendikten sonra cok daha fazla balıga gider oldum bekarken kız kovalamaktan balıga haftada 1 -2 cıkardım şimdi hanımı cocukları alıp cıkıyorum onlarda mutlu oluyor bende onlar gelmessede o zaman sabah uyurlarken kendime boş zaman cıkartıyorum sabah 5 - 10 arası avımı yapıyorum ama 1 hafta tatilimde cocuklar gelsin gelmesin gün boyu denizdeyim diyebilirim buzluguma doldururum biramı karpuzumu domatesimi peynirimi kısacası yiyecek içecegimi aksama gelirsem ne alaa gelmessem aksamda devam