Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ya ben yada balıkçılık?
eskıden ümraniyede oturuyodum balıga gıtmek zor gelıyodu şimdi adatepede oturuyorum hergun gıdesım var ama iş en gel oluyo valla balıktan vaz gecsemde bu siteden asla vaz gecmem herhalde. balık bır hastalık zaten bana donem donem bu tur hastalıklar gelıyo ılk hastalıgım köpek tı daha 7 yasındaydım hala köpegım var ikinci hastalıgım güvercindi aman uzak olsun kurtulana kadar okuldan oldum . 3 hastalıgım akvaryumdu oda hala varbalık abımden bulastı bana kendımı bıldım bılelı balık avına cıkarım ilk balıgımı 8 yasın da çengel inesiyle görelede derede yakaladım ogun bugun dur tutmak için can atarım iyi suyu bol bır ülkemız var . not balıktan vaz gecemem imkansız. saygılar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:
LeVrEkCi yazdı:çocuklarımdan biri balıga gidecegine balıkta harcadıgın vakti benimle geçir derse tereddütsüz herşeyi bırakırım.onun için ayar tutturuyorum hem balık hemde onlarla olmaya çalışıyorum her zaman.Smile)
1 kere sigarayı bırak dedi bıraktım.

bu arada ne yalan söyliyeyim demez ama eşimde balığa gidecegine gel sahilde yürüyelim derse ve benimle zaman geçir derse yine balıktan vazgeçerim.(yaww okursa yandık bu yazıyı normalde taviz vermem sonuna kadar savaşırım direk tamam demem tabiiki Smile)
nereen çıktı şimdi bu konu yawwww
nihat senin durumun belli oldu sen organizasyona dahi gelmesen ben sana darılmam.
Bul
Bol keseden atmıyalım bu bizim kanımıza bir virüs gibi işlemiş.Bunun için hanım bunun farkında artık alıştı.Bazen takılır dalgalar seni bir gün götürür der yada balıklara yem olacaksın der buna benzer takuılır
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Bul
mehmet abi nihatın kazak biri olduğu geçen hafta sonu avından belli oldu yoksa yalovada o kadar kalabilirmiydi annem hep anlatır büyük annem bizde hasta yatarken babam ona aman anne ölüceksen hafta içi öl cumartesi pazar ölme balığa gideceğim dermiş öyle balık sevdalısıdır babam hepinize rastgele
Bul
hem ev hem balık
Bul
ben askerden geldim hanımla o zaman nişanlıyız.hanımın ilk tayin yeri yozgattı,yani benim memleket.ben ankaraya geldim.ertesi gün yozgata gittim.daha hanımı görmeden dayıoğulları beni balığa götürdü.ta akşam döndüğümde hanımı gördüm.fırçayı yedik ama balıktan sonra yenen fırçadan zarar gelmiyor. bir kulağımdan girip diğer taraftan çıktı.oralı bile olmadım. şimdi ise balıktan önce evdekilerle iyi geçinip kendime zaman çalmaya çalışırım.gerçide o da zor oluyor ama ne yapacan.balıktan asla ama asla vazgeçemem.Bals
Bul
[/size]Önce fıkrayı yazayım. cevabım fıkradan sonra Smile

Çocuk birgün dedesine sormuş:
- Dede ninem ile kaç yıldır evlisin?
- 40 yıldır evlat
- Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir?
- Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ninen, ben atı vurunca başladı bana söylenmeye:
- Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz?
Ben de döndüm ninene:
"Bu biiirr" dedim.
O gündür bu gündür, gül gibi geçinip gidiyoruz....

Cevabım:
Bana bu soruyu sorana ,
"Bu biiirr" derim Bobo Bobo  Bobo

BU BİİİİİİİRRRRR [size=x-large]
Bul
Evin gönlü olmayınca bende balıkta huzursuz olurum benim gönlüm olmayıncada ev benden huzursuz olur En güzeli bir sana bir bana diye sıraya sokuyorum böylece herkez memnun
Bul
evet harun ikisindende vazgeçemeyeceğimize göre
dengeyi iyi kurmak lazım çünki vazgeçilmezler hobi
bazen ikinci planda kalsada sevdalıyız ikisinede.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Evin gönlü olmayınca bende balıkta huzursuz olurum benim gönlüm olmayıncada ev benden huzursuz olur En güzeli bir sana bir bana diye sıraya sokuyorum böylece herkez memnun

harun nacizane seni takdir ediyorum aynen bende bir bana bir size yazın ise sabah 5 te kalkar 10 da onlar uyandıgında dönerim.
(laf aramızda digerleride korkudan sallamaya başlamışlar yengeler burayı bir okursaaaaa görecem façaları nasıl alınacak aşagıya )
BoboBoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizce Türkiyede Balıkçılık Neden Gelişmemiştir???? sirenia 19 7,082 23-09-2014, 09:20
Son Yorum: yaser2sultan
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,105 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi