Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR***
yarın sabah hemen göndreceğim. ilgine teşekkürler üstad
Bul
Konu başlığını değiştir bari serkan ziyaretçilerde katılsın ya tutarsa başlığında durumun vahameti yok ((( Bakanlığa şikayet ))) Diye değiştirirsen üye olmayanlarında ilgisini çeker
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Konu başlığını değiştir bari serkan ziyaretçilerde katılsın ya tutarsa başlığında durumun vahameti yok ((( Bakanlığa şikayet ))) Diye değiştirirsen üye olmayanlarında ilgisini çeker

Harun sana katılıyorum. Önemli bir konuya değindin. Konu başlığının değiştirilip daha dikkat çekici olması gerekli. Hatta adminlerimiz uygun görürse forum başlığındada yer alabilir.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Konu başlığını değiştir bari serkan ziyaretçilerde katılsın ya tutarsa başlığında durumun vahameti yok (((  Bakanlığa şikayet ))) Diye değiştirirsen üye olmayanlarında ilgisini çeker

Abi tamamdır, değiştireyim diyecemde nasıl yapacam o işi? mümkünse siz halledermisiniz.
Ben böyle daha ilgi çeker diye düşünmüştüm Smile) Tuzak konu, yeni bir sistemmiş gibi gösterip milleti toplamak Smile)
Bul
Tamamdır
Bul
Duyarlılığın için bir T.C. vatandaşı olarak çok teşekkür ediyorum. Bu hususta tüm sitenin yanında olacağı kanaatindeyim. Bir gelişme olursa kişiye özel bir cevap bizleride bilgilendirirsin umarım. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.
Bul
Hadi bakalım bizim faxlarada cevap gelir heralde Smile
Gerçi kıyım durmadan devam ediyo ama en azından tepkimiz kayda değer alındı ya. Oda yeter.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR*** CEVAP GELDİ*** alien13 16 3,953 01-12-2007, 15:59
Son Yorum: balıkçızakir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi