Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHAbitmedi sayfa (2)masajlariniz taktirimdir...:))
Alet çalışır el övünür Hakancım elindeki olanakları çok iyi kullandığın belli seni kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum kazasız belasız,oradaki bu güzelliklleri bizlerle paylaşmana ayrıca teşekkür ediyorum.Rasgele.
Bul
masallah abi,insallah cekemiyecegin kadar buyuklerde vurur oltana, Smile))
Bul
muhteşem
Bul
gercekten harika baliklar.ellerin dert gormesin. bizimde denizlerimizde bu baliklardan bir zamanlar coktu. malesef (dinamit. gece dalmalari. girgirlar. )butun gelecegimizi silip supurduler bizlerde boyle resimlere bakip avunuyoruz.butun dunyada balikcilar kiriterlere uyuyorlar yoksa cezalari cok fazla bizde nasil acaba? cocuklarimiza simdi resimlerini gosterip bak cocugum bizdede bir zamanar böyle balik cikiyordu demekle kendimizi avutuyoruz sevgilerimle
Bul
gerçekten çok güzel kareler.her avın bereketli geçiyor.devamını dilerim.yiğenimede olta yakışmış.gelecek nesillere yetiştirmek lazım.Türkün gücünü,azmini babası gibi orda göstersin.
Bul
simdi cok resimler var kiraz ve liman goruntuleri onlarida yarin yayinlicam
Bul
Tekne,malzeme,av,görüntüler.. herşey muhteşem.(Maşallah)
Paylaşım için teşekkürler..
Bul
toplam 28 mesaj oldu bakalim ne kadar cikacak
Bul
balıklar süper.birde şu imzanın hakkını bekliyoruz.''önemli olan ne tuttuğun değil nasıl tuttuğun ''kısmı.saygılar.
Bul
abi süper balıklar yakalamışsın yine.tebrikler
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AHa,Dev,balik,mesaj yazmayan,bakmasin...sayfa(1) HakoAVUSTURALYA 41 6,445 22-11-2007, 14:38
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi