Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Kıyı derin. Çakarın orası sığ zaten onun için çakar konmuş. Bugün tam 7 tane gırgır dolanıyordu önümde. Kamışı sallasam birini vururdum yani o kadar yakın. Kıyıdan atışta olta 30 metre derinliği buluyor. Çakarın orada 2 metreye kadar yerler var. Ama çakarın ötesi çok derin iyi balık yapar. Askeriye olduğu için her yere gidemiyoruz. Yoksa burunlara gidebilsek iyi balık yapar. Çok koyda kalıyoruz mesele o.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet birol su harikaydı bugün bu havada baya bi ıslanmışsındır hemen hemen gün boyu yagdı bizim tarafta bugün.
bereketli olsun bi düşemedin içine balıgın bu sene.
sabah kalkınca bakıcam 6 da hava güzelse en azından yagmıyorsa kalenderden tarabyaya bakıcam biyerlerde olta atarım artık.
rastgele
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
afiyet olsun.o isavrit o çinekopları bile yer gibi duruyor.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yarın için hava raporunu sunayım şimdi balkondan geldim ist yer yer yağmurlu hava kapalı ancak sebat eden balığı alır
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
tebrikler birol..ufak kaza için üzüldüm..bende yaşıyorum butür şeyleri..en çok açık attığımda vapuru farketmiyorum o an pervane alıyor götürüyor makaranın yarısı ortadan kopuyor...yedek kafa getirmek lazım..balıklar çok güzel..dediğin gibi izmaritlr iri istavritler yemi sömürüyor..tasmalıyorsun boş geçiyor..çinekop olsa zaten bırakmıyor..daha bolların inşallah...saygılar..rastgele..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LEVREKCİ yazdı:evet birol su harikaydı bugün bu havada baya bi ıslanmışsındır hemen hemen gün boyu yagdı bizim tarafta bugün.
bereketli olsun bi düşemedin içine balıgın bu sene.
sabah kalkınca bakıcam 6 da hava güzelse en azından yagmıyorsa kalenderden tarabyaya bakıcam biyerlerde olta atarım artık.
rastgele
Yağmurlugum vardı alt üst ama yinede yeteri kadar ıslandım
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
ben balığın içine düşmeyi busene için düşünemiyorum bile. buseneki rekorumu kırdım 4 tane ile
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
inşallah yarın istediğin balıkları alırsın.kalender tarabya sürpriz yerler.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bereketli olsun güsel olmuş daha bollarına bizde olmıcak heralde bu sne uğramadı bu taraflara daha ama mayısta balık yaparsa güsel oluyor ama çok var daha
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar sizler her şeye rağmen deniz kıyısına gidebiliyorsunuz bizim burada dün gece 12 den beri yağmur olanca hızıyla yağıyor buarada hiç durmayan şimşek ve gök gürültüsü bu akşama bitti yağmur şu anda hala devam ediyor elektirikler gidip geliyor internette öyle sahilden pek iyi haberler gelmedi denizin rengi kıyılarda toprak rengine dönüşmüş biz tekneyi lodosa göre hazırlamıştık ama yağmur ve seli düşünmemiştik yarın yağmur ve yollar izin verirse gidip bakmak istiyorum bugün nihat aradı canlı olarak çorlu ve çevresindeki yağmur ve sel durumunun raporlarını verdim herkese bol balıklı avlar rastgele