18-10-2007, 14:50
bakalarus19 yazdı:hafta sonu b çekmeceye gideceğim nedersiniz oraya kadar inermi balık ?Hafta sonuna kadar çanakkaleyi bile geçer isterse yada meralanabilir lüfer bu
yesilköy sahil rapor..
|
18-10-2007, 14:50
bakalarus19 yazdı:hafta sonu b çekmeceye gideceğim nedersiniz oraya kadar inermi balık ?Hafta sonuna kadar çanakkaleyi bile geçer isterse yada meralanabilir lüfer bu
18-10-2007, 14:58
Dün sarıyerdeydim. sabahtan akşama kadar lüfer-çinekop tık yoktu. biraz istavrit tutup döndüm.
18-10-2007, 15:02
birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman
18-10-2007, 15:07
LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman Teşekkürler Nihat inşallah bir gün gelirim. fakat balığa giderken biraz zor uğramam.. sabah 06.45 de ordayım. kavak yollarında. akşamda 19.00 dönüş. elimde takım taklavat .
18-10-2007, 15:27
gel cumartesi gelll balığa çıkalım
18-10-2007, 15:37
balikoltasi yazdı:LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman tamam o zaman birgün ben termosu alıp geliyim yeri tahmin ediyorum harunun gönderdigi resimlerden bi yarım saat kaçarım birgün orada olacagını önceden haber verirsen gelmeye çalışırım.
18-10-2007, 15:51
az önce bir arkadaşım k.çekmece barınakta lüferleri gördüm dedi ve beni bitirdi akşam gidiyorum dayanamayacağım.....
18-10-2007, 15:54
LeVReKCi yazdı:balikoltasi yazdı:LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman tamam beklerim. p.tesi gitmeyi düşünüyorum gidersem haber veririm. zaten balıkda yok. bendede çay var.yemliye yatıp çay +sohbet iyi gider.yer belli. kırmızı pazar çantalı olan benim ![]()
18-10-2007, 15:59
meteor yazdı:az önce bir arkadaşım k.çekmece barınakta lüferleri gördüm dedi ve beni bitirdi akşam gidiyorum dayanamayacağım..... haydi rastgele tertip bol bol lüfer tutarsın inşallah rapalada dene mutlaka derim ben .darısı bizim başımıza bide biz çıkabilsek tam süper olacak yaaa kısmet yaa sabır
18-10-2007, 16:01
balikoltasi yazdı:LeVReKCi yazdı:balikoltasi yazdı:LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman birol ben kısmetliyimdir lüferler beni sever inşallah oradada beni bulurlar ben zaten olta atmamda senin için getiririm inşallah balıkları oraya ![]() bunu bana bir büyügüm demişti acaba yok tutarım de tutarsın balık var de olur iyi düşünmek lazım yani. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|