14-10-2007, 23:50
bir kayığım olsada batsa... kayığım yok ki batsın.. batırmak için kayık alasım geldi öylece bir sigara yakıp izlicem..
kayıklara su doldu
|
14-10-2007, 23:50
bir kayığım olsada batsa... kayığım yok ki batsın.. batırmak için kayık alasım geldi öylece bir sigara yakıp izlicem..
14-10-2007, 23:52
yeni okudum yukardaki mesajda kızılca kıyamet kopmuş gibi.
14-10-2007, 23:53
ALİ yazdı:LeVReKCi yazdı:ALİ yazdı:Beyler Otomatik pompa bu iş için ideal çözüm.benim teknemde ne akü var ne bişey ve heran hırsızlık olabilecek konumda olta çantamı bile bırakmam tekneme nasıl olacak bu dediklerin burada çogu herkesin teknesi 4 - 5 metre arası olta çantası kürekler benzin deposu kepçe çapa yangın söndürme aleti eee yer kalmadıki bide üstüne pompalar aküler koydukmu tekne olur suyla bir zaten o zamanda su boşaltmaya gerek kalmaz . bence gereken gerektigi yere göre duruma göre ayrılmalı o zaman 20 metrelik teknelerdekilerde yazsın gerekeni garip geldi bana neyse isteyen istedigi techizatı koysun ama gereken buysa nereye sıgacak merak ettim ben almıyım teknem alamaz çünkü mümkün degil zaten gerek te yok
14-10-2007, 23:54
nihat bende aynı durumdayım yakıt tankı 2 adet yedek depo can yelekleri 2 ad ilk yardım çantası tamir takımları oltalar ve bütün malzemelerin hepsi teknede bekçiye ve allaha emanet duruyor ama tedbirli olmak zorundayız can taşıyoruz ihmale gelmez, sintine pompasını 4 ay önce aldım ama motora hala alternatör bağlamadım ihmal ettim, yoksa bugün yarım saat pompa basmazdım kafam rahat olurdu
14-10-2007, 23:58
işte sorun küçük oluşu teknelerin orhan ve tabi liman olayı ben mümkün degil koyamam çalınır anında gider ne bekçi ne bişey in ci top oynar eski teknemin üstündeki paslanmazları söküp gittiler yaww kel kaldı nasıl olacakki zaten dedigim gibi gerek te yok kaldıraça kaldırıyorum su dolsada sorun yok yani heryer her tekne için şartlar degişebiliyor tabiki olsa iyi ama teknesine göre ufagı var büyügü var uygun olanı olabilir ben yinede alamam mümkün degil hatta imkansız
15-10-2007, 00:07
bellimi olur nihat sen boğazdasın şöyle 8 mt kamaralı bir ahşap tekne alsan sağlam bir yere çeksen işin ve ailevi durumun müsait olsa offf. .... hepimize kısmet olur inş. ben göz öldürmeye başladım bile büyük bir ahşap tekneye ))
15-10-2007, 00:38
eksik yazdım, akü var ama şarj edemiyorum alternatör olmadığı için, 60 amper akü var gece balığa çıkıyorum seyir ışıkları ve sis lambalarıda var ama akü bitmek üzere risk almaya değmez hemen taktıracağım alternatörü
15-10-2007, 01:42
nihat abi, ali abi niye tartışıyorsunuz anlamıyorum benim gibi kıyıdan 3 tane mezgit tutun ne su alma olayı var ne akü bitti dümen kaçtı olayı. en güzeli kıyıdan abiler valla diyorum bak.. bir ara fenerbahçe kano takımının alt yapısında kürekçiydim ben. yüzme bilmediğim için bizim antrenörümüz benim bulunduum kanoyu zırt pırt devirirdi ne küfür ederdim.. sırf yüzme öğreneyim diye.. tabii öğrenemedim ben bişi o ayrı.. deli gibi kürek çekerim. ama yüzme bilmem ben. o sebepten en güzel avcılık kıyıda olur bence.. ikiside admin şutlamasınlar beni siteden
15-10-2007, 09:48
benim teknem 4,5 metre boyunda ve tekneyle kıyıdan açıklıgım en fazla 500 metre asla ve asla bulutları uzaktan gördümmü denizde kalmam gelir teknemi kaldıraça kaldırır motorumu örter içeri girer yagmur yagışını seyrederim şimşek yıldırım yoksa gider yagmurda denize girerim benim 8 metrelik teknem ve bisürü belgem yok ben amatörüm ve teknem benden amatör kendimi riske atmam teknemi riske atmam kötü havada 1 kere kaldım kıyıdan uzaklıgım 100 metreydi su doldu oglumun oyuncak kovasıyla boşalttım anlaşılamayan nedir anlamadım herkkesin avcılıgı farklı o denilen aküler su boşaltıcılar sizinki gibi tekneler için ben yine diyorum evet dogru dediginiz ama ben o derece havada kalmam kalmıyorum gerekte duymuyorum konu neden açıldı yagmur yagınca teknelere gidip bakın diye denizde kalınca diye degil denizde havaya kalmak başka kıyıda teknenin yagmura maruz kalması başka ben şiddetli fırtınada denizde kalamam teknem müsait degil hala anlaşılmadıysa teknenin bi krokisini çizeyim resmini koyayım siz yerleştirin bakiim oturacak yer kalacakmı teknede
15-10-2007, 09:50
meteor yazdı:bellimi olur nihat sen boğazdasın şöyle 8 mt kamaralı bir ahşap tekne alsan sağlam bir yere çeksen işin ve ailevi durumun müsait olsa offf. .... hepimize kısmet olur inş. ben göz öldürmeye başladım bile büyük bir ahşap tekneye )) orhan onu ben senelerdir düşünüyorumda çoluk çocukla zor ben böyle iyiyim şimdilik inşallah emeklilikte neden olmasın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|