Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fırtına takvimi
ustam61 yazdı:Hadiordankocakarı safsatası dememeli.çoğu tutuyor.eskiler biliyormuş bu işi.mesela buralarda güzün kavaklar en üstten başlarsa yapraklarını dökmeye kış çetin geçer derlerdi dedikleri gibi soğuk çok olurdu.şimdi ne kavak kaldı nede bunları diyecek kocakarı.meteo. nun yaptığı tahmine göre çankırı bu gün gökgürültülü sağnak yağışlıydı.hava açık ve bahardan bir gün gibiydi.Bana kalırsa meteo. avcuna tıslatıp burnuna tutarak hava tahmini yapıyor.HeheHehe
hayrettin ayva varmı sizin oralarda Gulumseayva bol sa kış çetin geçer derlerdi eskiler .denize bakıyorum su o kadar berrak ki dalga olmasına rağmen ama balık olmuyor .Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ortak bu takvimi baz alarak +2 -2 ilave edersek 31 ekim pazara hava iyi olacak gibi gözüküyor,yani karasuya gidersek kaytaracak bahanen kalmıyor ,Murat abide müsaitse hemen açalım mini org. konusunu SmileSeerf
Bul
yok ortak tekneye bakmaya gideceğim aklım orada Seerf
Bul
tekneyede bak karasuyada gel,sütünüde iç dellendirme beniSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tekneyede bak karasuyada gel,sütünüde iç dellendirme beniSiyirdimHappy

vay tedirgin sazanıma bak nasılda komutlar veriyor Happy bu aralar sazan avının son günleriya ondan olsa gerek Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
28 Ekim Balık Fırtınası

bu tarıhlerdekı fırtınanın adımı balık fırtınası yoksa bu tarıhlerde balık cok oldugu ıcın mı balık fırtınası demıslerHehe
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:vay tedirgin sazanıma bak nasılda komutlar veriyor Happy bu aralar sazan avının son günleriya ondan olsa gerek Hehe
abi bu admin takımını boş bırakırsan davulcuyada zurnacıyada hesabı..Siyirdimpardon abi meslek neydi seni,,neyy; co admin mi dedin,öhm saygılar abiHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi bu admin takımını boş bırakırsan davulcuyada zurnacıyada hesabı..Siyirdimpardon abi meslek neydi seni,,neyy; co admin mi dedin,öhm saygılar abiHappy
yaww ne diyeyim ne yapayım hay kafana admin kadar sazan düşsün inşallahhhhhh Siyirdimbiri adminlerle bozmuş diğeri tuzlu sucularla bozmuş ikinizinde kafanıza boyunuz kadar sazan düşsün inşallahhhhhhhhSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww ne diyeyim ne yapayım hay kafana admin kadar sazan düşsün inşallahhhhhh Siyirdimbiri adminlerle bozmuş diğeri tuzlu sucularla bozmuş ikinizinde kafanıza boyunuz kadar sazan düşsün inşallahhhhhhhhSiyirdim
Oktay abi ile kulis yapıyorum bu aralar ,seni devirip makamına geleceğim,onlinem yüksek, ancak daha maaşta anlaşamadık,ben ayda 50 lira istiyorum,oda benden 50 lira istiyor,anlaştığımız anda nickinin altına çelimsiz levrek yazacağımHappyHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Oktay abi ile kulis yapıyorum bu aralar ,seni devirip makamına geleceğim,onlinem yüksek, ancak daha maaşta anlaşamadık,ben ayda 50 lira istiyorum,oda benden 50 lira istiyor,anlaştığımız anda nickinin altına çelimsiz levrek yazacağımHappyHappy
oktay benden habersiz kimseyle anlaşmaz ortağım karakterli adamdır saolsun Seerf,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık Takvimi ( Kemal Mutlu) Lapsetur 11 4,192 01-10-2011, 20:59
Son Yorum: ufuktan26
  balık takvimi LeVrEkCi 1 1,611 05-05-2008, 15:54
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balık Takvimi terzi 10 2,863 05-05-2008, 15:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  balik takvimi baris_tutuk 5 1,935 11-05-2007, 09:40
Son Yorum: AFALA
  balık avı takvimi tito_adnan 11 4,361 08-05-2007, 02:16