Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denize Düşen Mürettebatı Köpekbalıkları Yedi
çok kötü bir durum,allah kimsenin basına böyle bir olay vermesin
Bul
bırrrr korkunç
Bul
eşref sürek yazdı:arkadaşlar bizim denizlerimizde böyle saldırgan köpek balıkları yok o yüzden içiniz rahat olsun buradakiler son derece uysal hoooşt diyince kaçar gider ben öyle yapıyorum

Eğer kaçmazsa pisst diye bağır onun peşinden gidecektir. Sen de o sırada sıvışırsın. Yada ağız yapıları nedeniyle aşağıdan yukarı gelecek şekilde ısırdıkları için sen aşağı doğru yüzmeye başla eğer dibe kadar gelecek olursa son çare gözüne kum atarsın. Ben de böyle yapıyorum
Bul
ALTAYLI yazdı:
eşref sürek yazdı:arkadaşlar bizim denizlerimizde böyle saldırgan köpek balıkları yok o yüzden içiniz rahat olsun buradakiler son derece uysal hoooşt diyince kaçar gider ben öyle yapıyorum

Eğer kaçmazsa pisst diye bağır onun peşinden gidecektir. Sen de o sırada sıvışırsın. Yada ağız yapıları nedeniyle aşağıdan yukarı gelecek şekilde ısırdıkları için sen aşağı doğru yüzmeye başla eğer dibe kadar gelecek olursa son çare gözüne kum atarsın. Ben de böyle yapıyorum

abi ömürsünüz valla Boboabiler haberi cıvıtmak istemem ama benim aklımada bi comak atıp gidip getirmesini istemek ve orada sıvışmak geldi tabiii yerseeeBoboBoboBobo
Bul
AHHHH be nihat abi denize girmeye korkar oldum 1979 larda babamın kaptan olduğu yılarda zonguldak açıkların da uskumru tutardık ve 40-50 santim civarlarında köpek balıklarıda çekerdık ben cıkaramazdım babam bi keresinde iğneyi cıkarırken sırtıyla bi hamle yapıp elinin üstünü yarmıştı onun için hep acılmaya kormuşumdur
Bul
bekir köpekbalıklarının 1,5 metreye kadar olanlarını tuttum ufak büyük hepsi otomatikman kıvrılarak ısırmaya çalışırlar kurugundan tutunca kuyrugundan tutan ele kıvrılırlar ısırmaya çalışırlar.
buarada yaş benden büyük abiye gerek yok yaww Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  denize dönmek istemiyor LeVrEkCi 15 2,955 13-01-2009, 16:10
Son Yorum: robinson987
  hafta sonu denize niyetlenenlerin dikkatine Ruhan Ozgen 8 1,886 18-10-2007, 21:00
Son Yorum: DeNiZKuRdU
  Bu Ne Biçim Balık Böyle Be..!:)denize girmeyin sakın arkadaşlar:) esaka 10 2,429 08-07-2007, 13:05
Son Yorum: SerenaY66
  Köpekbalıkları AFALA 1 1,079 26-05-2007, 19:49
Son Yorum: AFALA
  Yedi Denizde Gezmeli AFALA 6 2,583 28-04-2007, 01:57
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi