01-10-2007, 23:10
oooooo abilerime bakın bee maşallah aınıza rastgele bereketli olsun afiyet olsun
27-09-2007 Tatar'la mırmır avımız
|
01-10-2007, 23:10
oooooo abilerime bakın bee maşallah aınıza rastgele bereketli olsun afiyet olsun
01-10-2007, 23:22
evet kayışbalığı tutuldu.bundan kayış yapılırmı bilmem.eti yenirmi onuda bilmem.tebrik eder.devamını dilerim.rastgele
02-10-2007, 00:56
kılçık yazdı:Bereketli olsun Ahmet Bey & Erden Bey. Mırmır harika görünüyor. Geçen Temmuz bende Çanakkale'de bol bol mırmır çıkarmıştım. Çok zevkli oluyor. Bu Kayış balığındanda yakaladım. Adını bilmiyordum. Bu balığın yendiğini bilmediğim için salmıştım suya. Hala merak ediyorum. Bu balık yenirmi? Rast gele. hocam yenmez hiç bişeyede yaramaz
02-10-2007, 01:01
yalova tatar yazdı:kılçık yazdı:Bereketli olsun Ahmet Bey & Erden Bey. Mırmır harika görünüyor. Geçen Temmuz bende Çanakkale'de bol bol mırmır çıkarmıştım. Çok zevkli oluyor. Bu Kayış balığındanda yakaladım. Adını bilmiyordum. Bu balığın yendiğini bilmediğim için salmıştım suya. Hala merak ediyorum. Bu balık yenirmi? Rast gele. Denizden babam çıksa yerim derler ya, bu o babalardan değil demekki ![]()
02-10-2007, 10:17
mehemt abi,erden abi maşallah mırmır süper görünüyor,balık tutarken çay keyfide bir başka oluyor
![]() şansınız bol olsun rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|