Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asso out
Ayılıp bayıldığım misinamdan şu gam meselesi yüzünden ben de soğudum. Bu aralar siglon kullanıyorum. Bir problem yok gibi görünüyor..
Bul
ben istoçta assoyu itahalatçısı zannerdiyorum buldum aynı 5 ytlyi geçmiyor fiyatlar ama tabi dışardaki dükkan fiyatını bilemiyorum.........
Bul
yakın zamanda şu istoçu bir gezeceğim böyle gidersede bir rehber lazım istanbul için gönillü aranıyor bu köre yardım edecek av malzemelerinden anlayan bir rehber ama
Bul
asso 0.28 misinayı levrege lüfere kullanıyorum saglam olmasına saglam ama babam geçen gün 28 asso yu eline aldı yanınada 35 numara tanınmamış bir marka aldı arkasında sakladı ucları uzattı abimde bende ince olan misinayı seçtik ikimizde aynı misinayı tuttuk babam açtı tanınmamış olan misinayı tutmuşuz.
bende ne zamandır asso 28 kalın geliyor elime normalde rodex 30 kullanıyordum bu sene assoyu denemeye başladım ama rodex 30 da bedenden sonra balıgı çekerken 30 numaraya gelince endişeleniyordum ince diye 28 asso kalın geliyor sanki degerinde degil gibi misina .
bide şu siglonu deniyim bakiim misinam bitti zaten almam lazım.
teşekkürler harun deneye deneye hepimiz bulacagız dogruları en sonunda.
Bul
tomy77 yazdı:ben istoçta assoyu itahalatçısı zannerdiyorum buldum aynı 5 ytlyi geçmiyor fiyatlar ama tabi dışardaki dükkan fiyatını bilemiyorum.........

Osman yapma abi yaa istoçtaki ithalatcısını bende biliyorum ve 2-3 kez gittim inan dükkanlardan daha pahalı 6.5 dan aşağı fiyat yok adamlar işine gelirse yapıyorlar

Aliço fiyat kalite meselesi kalitede fiyat keyfii arttırılıyorsa misina nasılsa satılıyor işine gelirse hesabı yapılırsa almam abicim ben o misinayı

Kamil sen yeterki istanbula gel ben seni dolaştırırım

Nihat kalınlık olarak bu konuyu ilk konuşan sen değilsin çok kişiden duydum ben bunu kalınlıklar yazdığı gibi değil deniliyor
Bul
paylaşım için saol harun teşekkürler
Bul
paylasımın için tesekkürler harun abi
Bul
bakın kalınlık dıyoruz ya işte meselenın hassasıyetı burada. mikrometre ıle test ettiğimiz goldlıne 0,35=0,35
siglon tercih nedenı 0,33=0,35 gelıyor 0,28=0,30 gelıyor yanı 0,33 nereden çıktı demeyın test ettık ölçtük. bize ne lazım beden takımına 0,35 o zaman sıglon 0,33 tam bize gore dedık ve karar kıldık. ayrıca yıllardır kullandığım golddan asla vazgeçmem elımde goldlıne 0,24 ten 0,38 lere 0,40 lara kadar güzel yakışıklı makaraları sarılı bobınlerıde var . kullanırken açıyorsunuz kapağını sonra da kapatıyorsunuz yabi adam kaçınmamış masraf etmekten......

haruncum diyorsun ya fiyat kalite meselesi...... bende diyorum ki ben kofanayı tasmalayacağım. beden elimde patlayacak ha. denizde o kadar teknenın arasında beden bağla. gagalık bağla iğne bağla zaman kaybına bak. gitti 15 dk yok abicim ben jkalite kullanırım herkeste kalıtelı mısına kullanacak 1 lüfer eşittir bir siglona bu unutulmaması gereken bir ayrıntı. ki her seferınde kullandıktan sonra beden takımınıda kompğle değiştiririm.......
sevgiler.

bilgiler için sağol harunum...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  asso tomy77 5 2,158 10-03-2007, 17:45
Son Yorum: tomy77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi