Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sayın Arkadaşımız Tatar 77
Arkadaş yanlış anlamış tatar. Mesele yok. format attınmı sen,herşey yolunda mı.
Bul
evet tmm dediler bende izmirden cengiz in dediği norton 360 ı indiriyom şimdi onuda atcam.
Bul
Erden abi nod32 kullan daha hızlıdır.
Bul
360 ı yüklüyom
Bul
bu tip durumları farkeder farketmez msn başına virüslü dosyalar gönderen ben degilim sakın kabul etmeyin uyarısı koyun işe yarıoyor
Bul
benim evdeki bilgisayar malesef çöktü ne olduğunu anlayamadım,içinde önemli dosyalar vardı,
bir şekilde halletmeye çalışacam,bilgileri kurtarabilirsem süper olacak...bilgisayar çalışıyor ama kısa süreli...windows çalışmayı durdurdu diye uyarı veriyor,programları açmaya izin vermiyor,bir şekilde yeni bir virüs programı indirmem gerekiyor,bende nod 32 yi yükleyip bir deneyeceğim akşam...benim virüs programını çalıştırmama izin vermiyor,ilk defa karşılaştım...kendini korumaya almış sanki,işallah kurtarırım...bu konuda yardımlarını bekliyorum..
Bul
Bu virüsün adı Truva Atı dır. İnsanların bilgisayarına bulaşıyor ve netten indirebildiği kadar virüs indiriyor...

İngilizce ve Türkçe olarak " yeni resimlere bak taptaze Tongue, yeni yerimleri mi gördün mü Smile, bak bunları az önce cekildim :d " gibi sözlerle rar uzantılı dosya gönderiliyor. bu msn kullanıcısının isteği dışında gelişen bir olaydır. Tatar abiyi silip engellemenize gerek yok.. cevap yazabilirsiniz. Virüsü temizlemenin tek yolu format işlemidir. Herkese geçmiş olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan eray arkadasımız harun77 73 8,188 25-05-2009, 16:53
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi