Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
devamı
dehşet bi av olmuş abi elleriniz dert görmesin afiyet olsun
Bul
reis helal olsun güzel balıkçılık yapmışsınız ehh tabi böyle olur ustaları toplamışsın yalova da balıkçı kalmamış hıdır abi ,mesut abi,muharrem abi hepsi orada tebrikler ustalara saygılar.
Bul
abi elerinize sağlık daha ne olsun yav balık dediğin böyle olur ama o 3 balık vardı trakonya allahtan bi sakatlık yaratmamış
Bul
yalovaya şimdi yeni geldik buralar yanıyor
Bul
hoş geldin hıdır abi
Bul
hıdır abi  hoşgeldin  nasıl hala balık varmı  büyük balık tutabildinizmi
Erden ben size ne diyeyim kardeşim. Allah içinize sindirsin
Bul
ellerinize sağlık
Bul
yahu abiler pardon ama sihirli bi deynek falan mı varsizde bi bakıyorum grup olmuşsunuz. bibakıyoırum akşamordadık burdaydık falan muhabbeetler nasıl oluyorda balığa günün her saatinde çıkabiliyorsunuz.
pardon unutuşum siz denize değil deniz size yakındı dimi,napalımabi bizde işten güçten zaman ayırabilirsek baraj yapıyoruz.planli projeli olmadımı deniz balığınıda pazardan alıyoruz.ama hayalimdir inşallah emekli olunca şirin bi kıyı kasabasında şirin bi ev küçük bitekne deymeyin keyfime deymeyin diyecem Smile))))
Bul
tutakçı@45 yazdı:yahu abiler pardon ama sihirli bi deynek falan mı varsizde bi bakıyorum grup olmuşsunuz. bibakıyoırum akşamordadık burdaydık falan muhabbeetler nasıl oluyorda balığa günün her saatinde çıkabiliyorsunuz.
pardon unutuşum siz denize değil deniz size yakındı dimi,napalımabi bizde işten güçten zaman ayırabilirsek baraj yapıyoruz.planli projeli olmadımı deniz balığınıda pazardan alıyoruz.ama hayalimdir inşallah emekli olunca şirin bi kıyı kasabasında şirin bi ev küçük bitekne deymeyin keyfime deymeyin diyecem Smile))))

yaw ben sana ne diim şimdi ALLAH herkesin gönlüne göre versin denizle aramda 150 metre mesafe var yani gitmiimmi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  devamı yalova tatar 12 2,443 17-08-2007, 12:34
Son Yorum: GURHAN
  devamı yalova tatar 11 2,053 17-08-2007, 12:06
Son Yorum: H.A.R.U.N
  sazan avı devamı iskorpitix 12 2,695 05-07-2007, 10:18
Son Yorum: zabhas
  asartepe turnaları devamı-2 Kamil ILIPINAR 26 3,625 12-06-2007, 11:10
Son Yorum: SerenaY66
  AHA,devami... HakoAVUSTURALYA 19 3,317 30-04-2007, 13:43