Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Herkese...
Harun abi çok teşekkür ederim bu güzel karşılamanız için. Hoş bulduk abi.
Bul
burhan kardeş hoşgeldin, yaptığın hataları bende bilmiyorum ama, ibrahim abinin dediği gibi yapılan hatanın farkında olmak ve özür dilemek büyüklüğünü göstermek yeterli bence de (keşke her hatasını gören özür dilemek büyüklüğünü gösterebilse), tekrar hoş geldin aramıza.
Bul
Serdar abi hoş bulduk yaptığınız güzel açıklamalardan dolayı duygulanmamak elde değil inanın.. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Bul
ricaederim kardeş, insanlar keşke birbirini hiç kırmasa, üzmese, istemedende olsa böyle şeyler olduğunda hatasını kabullenip özür dilemesini bilse dünya daha başka olmazmıydı. hele bizimki gibi bir ülke ne kadar güzel olurdu.
Bul
Harun yazdı:Hatasız kul olmaz demiş Orhan abi önemli olan hatalardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışmak lazım hatayı anlayıp özür dilemek bence çok güzel bir davranış biçimi
Onca günah işleyip Af dileyeni ALLAH ın affetiğini düşünürsek İnsanoğlu kimki affetmeme gibi bir gaflete düşer
Burhan aramıza tekrar hoş geldin
harun,a katılıyom ailemize hoş geldin
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:ricaederim kardeş, insanlar keşke birbirini hiç kırmasa, üzmese, istemedende olsa böyle şeyler olduğunda hatasını kabullenip özür dilemesini bilse dünya daha başka olmazmıydı. hele bizimki gibi bir ülke ne kadar güzel olurdu.

Çok doğru söylüyorsun ama sanırım özrüm kabul edilmedi ne ALİÇO ne Fisherman.. online oldukları halde... ben yinede rahatsız etmek istemem insanları.. Yarın gene bakarım affedilmediysem dediğim gibi rahatsızlık vermek istemem.
Bul
oooo eskı ocean dream burhan mı geldi yoksa sen benim kıyamadıklarımdansın burhanım.....
ben seni affettim şahsım adıma. şimdi gördüm. olurmu öyle şey ne rahatsızlığı beşer her zaman şaşar sende bir zamanlar şaşmış tın aramıza dönmen gerçekten güzel......
hoşgeldiniz yeniden Smile
Bul
dostum tekrardan aramıza hoşgeldin...ölümlü dünya...elimizdekilerin değerini bilmek lazım..sen gitmiştin.. ben daha yeni üye lmuştum..hatırlıyorum o günleri...daha güzel bir ortam oluşturabilme adına elimizden geleni yapıyoruz...bazı sorunlar hepimiz çıkarabiliriz..bunları telafi edebiliyorsak ne mutlu bize..ben burada çok mutluyum,huzurluyum...burada çok sevdiğim abilerim,kardeşlerim,dostlarım oldu..bu ortamın bozulmaması için dostluğumuzu sıkı tutmalı,gerektiği gibi yani kurallara riayet etmeliyiz..bir problem olmuş zamanında..tam olarak bilmiyorum..geçmişte kaldı gitti..bundan sonrasına bakıcaz..beraber güzel muhabbetler ,balık organizasyonları,bir sürü şey..ben herşeyden çok memnunum..ve burada kalabilmek için elimnden geleni yapıyorum...neyse dostum..paylaşımlarının devamı dileğiyle...rassstttgeeele...
Bul
tam biraz sabret insanlar kırgınlıklarını belki çabuk unutamazlar diyecektim ki bak aliço abin karşıladı kardeş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,171 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  Edirne bölgesi merhaba !!! tatar1301 16 2,918 08-09-2016, 23:24
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  merhaba Can_Kurtul 13 1,110 25-03-2016, 10:37
Son Yorum: HAŞİM77
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 1,956 21-02-2016, 00:33