Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir inciraltı
Evet o bendımSmile sanırım işe yaradı tesekkur ederım..
Bul
blue_zaire yazdı:Evet o bendımSmile sanırım işe yaradı tesekkur ederım..
fevzi aslinda ufaklari geri birakirsinda demistim actigin konuda, umarim sirku disi av yapmamisindir ,balikci sitelerinde kizarlar sirku alti avlara
Bul
Fevzi hadi bakalım hayırlı olsun bunlar ilk avların olduğu için ne kadar övünsen az. Gerçi dediğin gibi çok ufaklar bunları zedelemeden geri yollayacağın zamanlar yakındır. İçlerinde 4 adet karagöz ve ispari var galiba bir taneside eşek isparozu dediklerimizden galiba. Resim pek net olmadığı için anlaşılmıyor. Barış abinle arada gece avlarına takıl kesin keyif alırsın
Bul
tesekkur ederım ercan abı.. barıs abıyle konustum bu hafta sonu balıga gıdecektık beraber fakat araba olmadıgı ıcın gıdemedık ama en yakın zamanda gıdecegız..saygılar...
Bul
gülünecek birsey yok ki,ben hayatımda cuprayı bırakın lidaki bile tutamadım,aslında tatlı su balıkcısıyım ben ama denizde ava gittiğimde dişe dokunur birşey tutamadım daha,bosverin,siz balıkları almıssınız,devam edin
Bul
tebrikler arkadaşım ben iki tane tuttum resmini
yolladım bu kadar olsa idi takla atardım heralde
sevinçten güzel olmuş rastgelsin iyi avlar.
Bul
Fevzi eline--emeğine sağlık. Güzel av olmuş , bereketli olsun.
Bul
fevzi arkadaşım,çok güzel bir av bence,daha ne olsun,hem stres atmış,hemde tavalıkları çıkarmışsın.. yeterde artar bile,şansın bol olsun rastgele...
Bul
Fevzi arkadaşım yapmış olduğun paylaşımı sadece senin tuttuğun balık olarak görme o bölgelerde ava gidecek olan arkadaşlara ne tür balık çıktığı hakkındada bilgi vermiş oluyorsun ki bu gerçekten önemli bence birdahaki sefere daha irileri nasip olur rast gelsin
Bul
bereketli olsun afiyet olsun az olsun bizim olsun birgün çok olur inşallahAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yazın İzmir Foça'da avladığım mırmır,karagöz ve ahtapot Can_Kurtul 10 2,056 25-10-2016, 20:20
Son Yorum: bucalıfikret
  inciraltı kefal avı bucalıfikret 14 3,708 23-09-2007, 22:57
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi