Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu ayin en buyuk mercani
60 cm mercan mı olur yaw resiftir o Smile
Bul
GURHAN yazdı:60 cm mercan mı olur yaw resiftir o Smile

ölçmüş 51 cm gelmiş Bobo
Bul
Oh oh maşallah ne yenir o be. Ben olsam vermem kimseye Smile
Bul
yahu bu mercan bana biraz küçük gibi geldi sirkülere aykırı olmasın Bobo
Bul
GURHAN yazdı:60 cm mercan mı olur yaw resiftir o Smile
aslinda bu yakaladigim cok buyukte sayilmaz 60uzerine cikanlarda oluyor ,sezonbasladi kismetse oda yakinda bu 51 geldi aslinda bunlar turkiye deki mercanlar la ayni tur degil bunlar buyudukce ensesinde cikinti oluyor ,kilciklari kuyruk kismi boncuk gibi iki tane kemik olur yuvarlak
Bul
GURHAN yazdı:Oh oh maşallah ne yenir o be. Ben olsam vermem kimseye Smile
heheheh valla bana balik gina getirdi ,bunlarin hepsini dagitcam evde kimse balik yimez oldu ,iki kisiyede balik verdim bugun yirminin uzerinde balik vardi bugun ,bir bunlar kaldi geriye ,bunlarida turan amcanin kismetiymis ,bir haftadir soruyordu balik diye
Bul
simdi liseye baktim aslinda benim yakaladiklarim tranca baligi,yinede mercan ailesinden geliyormus
Bul
bahri ozmen yazdı:
GURHAN yazdı:Oh oh maşallah ne yenir o be. Ben olsam vermem kimseye Smile
heheheh valla bana balik gina getirdi ,bunlarin hepsini dagitcam evde kimse balik yimez oldu ,iki kisiyede balik verdim bugun yirminin uzerinde balik vardi bugun ,bir bunlar kaldi geriye ,bunlarida turan amcanin kismetiymis ,bir haftadir soruyordu balik diye

Sana göre hava hoş tabi ben uzun süredir balığa çıkamadığımdan hasret kaldım balığa Smile
En son İzmit dönüşünde balık lokantasına girip istavrit yiyebilmiş biri olarak düşünürsen sen de kimseye vermezdin o balığı Smile)
Bul
GURHAN yazdı:Sana göre hava hoş tabi ben uzun süredir balığa çıkamadığımdan hasret kaldım balığa Smile
    En son İzmit dönüşünde balık lokantasına girip istavrit yiyebilmiş biri olarak düşünürsen sen de kimseye vermezdin o balığı Smile)

sen balığa hasretsin biz balığın resmiyle teselli oluyoruz en son 6 ay önce hamsi yemiştim okadar
Bul
O zaman sana Karadeniz yolu göründü demektir. Bu kadar ara verdikten sonra açılış olsa olsa karadenizde olur. Offf şimdi getirecekler Karadeniz sahilinde ızgara hamsiyi, üstüne bir de morina evlere şenlik Smile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  gene çipura gene büyük efe4848 44 6,910 29-10-2009, 17:36
Son Yorum: naxos 5
  sazan video (hemde oldukca büyük) tinca 5 5,941 21-09-2009, 14:39
Son Yorum: Albatros-gr
  BÜYÜK ORHAN SAZAN AVI hulusi türk 16 5,871 13-02-2008, 10:28
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi