Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arşivden resimlerim
Marjan yazdı:paylaşım için teşekkürler. en alt resimdekinin karşıma çıkma gibi bir durumu söz konusu olmaz inşaallah. Smile tebrik ediyorum.. şu anda var mıdır marmarada bu büyüklükte bir şey...

En sonuncusunu Yücel yakaladı.Bobo
Bul
Yücel ne güzel böyle hatıralara sahipsin. Şanslı balıkçılardansın kardeşim kısmetinin kıymetini bil Smile
Bul
cilingoz1 yazdı:yücel bunlar ne böyle yapma bunu biz böyle balığı ançak filimlerde görüyoruz yinede paylaşım için tşk. kaç senesinden bunlar şimdi varmıdır erdekte.

selim abi sene 1999-2000-2001 yer babakale ,ayvalık, dikili arasında avlandık ama arada bir marmaradada böyle köpek balıkları yakalanıyor genellikle silivri açıklarında 5 metre boyunda 1,5 ton ağırlığında çok yakalanmıştır gazetelerde tv lerde hep yayınlanmıştır ..ama bu zamana kadar kimseye bir zarar vermemişlerdir
yücel eskiden makinamı vardı.balığa gider tutar gelirdik.sadece aklımızda kalanlar varsa hatırlarız.resim oldumu unutmak zor tabi.orkinoslara bayıldım.yanındaki delikanlı sensin galiba.
Bul
SerenaY66 yazdı:yücel eskiden makinamı vardı.balığa gider tutar gelirdik.sadece aklımızda kalanlar varsa hatırlarız.resim oldumu unutmak zor tabi.orkinoslara bayıldım.yanındaki delikanlı sensin galiba.

eski resimlerimle yeni resmimi yanyana koyduğumda benimle dalgamı geçiyorsun diyolar gençken yakışıklı sayılırdık
ahh ahh yücel sen iyi gene birkaç resim almışsın ben eskden olan avları resimlesem şimdi ne hayranlıkla bakardık ne yazık .
güzel resimler yüzel güzel günler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arşivden SerenaY66 19 2,975 25-09-2007, 21:55
Son Yorum: SerenaY66
  arkadaşlar yeni resimlerim hulusi türk 11 2,915 29-12-2006, 14:41
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi