09-07-2007, 16:38
sakın ucuz bi palet alma abi en önemlisi palet bence.
zıpkın palet gözlük almam lazım
|
09-07-2007, 16:38
sakın ucuz bi palet alma abi en önemlisi palet bence.
09-07-2007, 16:58
bilgileri not ediyorum yarın ögleden sonra gidecegim ozan sanırım 2-3 gibi orada olacagım ararım seni işin yoksa beraber gider alırız yozuri rapalada almam lazım 3-4 tane alayım sarıkanat lüfere dönmeye başladı .
yücel fotograf işi şimdilik beni aşar ama dogru diyorsun yapabilsem süper olur. bilgiler için teşekkürler.
09-07-2007, 17:08
tama nihat abi,akşam 8 e kadar müsaitim...gelrim alrız beraber...
09-07-2007, 17:14
Nihat alacağın zıpkında alt tarafta sarjör yeri varsa ve makara kullanmayacaksan bunu çıkart yada ipi alttaki dile yandan tak.
Bende 1 tane Yılmaz zıpkın var 75'lik bunu kayaiçi kullanıyorum 1 Tane power point 90'lık var bunu açık suda kullanıyorum. Power point'in atışı çok gzel hafta sonu daldığımda kaçan bir ispendeğin arkasından attım ve ve tam isaet bunu Yılmaz la yapamazdım. Gözlük çok önemli tavsiyem tek camlı gözlük alman ayrıca suya girdiğinde gözlüğü yapraksı yosunlar var bununla içini ve dışını iyice silip suyla çalkalayıp takmandır bunun nedeni ise suda ısı değişimlerinde eğer gözlüğü tükürükle silersen buhu yapıyor yosunla silersen hiçbir şekilde buhu yapmıyor. Sen ya 60'lık yada 75'lik zıpkın al ve gerekirse üzerindeki lastikleri değiltir.
09-07-2007, 17:14
nihat kardeş zıpkın ile dalınca bak daha büyük balık resimleri bekliyoruz senden okeymi
![]() ![]() ![]()
09-07-2007, 17:46
oktay abi bak bunu bimiyordum...yosun işini...bilgi için teşekkürler...ben diğer türlü yapıyodum hep...
09-07-2007, 18:34
yosunu bende ilk kez duyuyorum deniyelim bakalım .
oktay olta varken sanırım çok dalmam o yüzden çok iyi bişeye gerek yok şimdilik ama ileride duruma göre daha iyilerini alırız bu arada bi bakmışsın çamnakkaleyede dalmaya gelebiliriz bizim işimiz belli olmaz yani.
09-07-2007, 19:15
Abi
Gozluk ne alirsan al hic hacmi ufak olan bisey al abi kulak esitlerken zorluk cekmessin .. Palet guzel soru kaucuk palali paletler tavsiye ederim zipkin yilmaz normal tavsie etmem power point apnea olabilir 90 lik olursa eger kurabilirsen ki ben kurduguma gor sen hayli hayli kurarsin tavsiye ederim 75 lik te olabilir 75 ligi tasalti avciligi icinde kullanabilirsin ayrica ama 90 menzilde 2 centikte 75 le fark ediyo elbise 3 mm yazin dalicani varsayarsak bel agirligi onu boy ve kilonu bilmeden soleyemem umarim yardimci olabilmisimdir
09-07-2007, 19:18
en onemlisi muhakkak bi bicak al abi bellik yada bileklikle batik vs demisin tedbirli olmak lazim zipkin ipi takilior dolanior vs cok duyuyoruz aman allah korusun
09-07-2007, 19:20
Yakamoz yazdı:en onemlisi muhakkak bi bicak al abi bellik yada bileklikle batik vs demisin tedbirli olmak lazim zipkin ipi takilior dolanior vs cok duyuyoruz aman allah korusun evet onu bende düşündüm kesin alacam teşekkürler bilgiler için yarın bakalım duruma göre alacam bişeyler not alıyorum yazılanları tek tek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fuar Bİletİ Lazim | ikibinotuziki | 10 | 3,026 |
12-02-2008, 15:21 Son Yorum: HIDIR |