Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastro Kampımız
rusan yazdı:
Harun yazdı:Ruşen  sağlık olsun tecrübe etmiş oldunuz  tecrübe para ve zaman harcamaktır sen şimdi bizleri aynı parayı ve zamanı harcama konusunda uyarmış oldun  teşekkürler siz avcılar dolumun oraları kolaçan edin en iyisi

Abi avcılarda balık kalmamıs yaa.Bugun balıktaydık sadece 10 ıstavrıt.Isın kotusu o kadar cok balıkcı vardı kı neredeyse omuz omuza olta atıyorduk  ve toplam butun balıkcıların tuttugu ıstavrıt 30'u gecmez.Ben bırsey anlamadım.Bazen arkadaslarla oturmaya gıdıyoruz mıllet super balık tutuyor.Bız gıdınce nedense kımse tutamıyor.Ya bızde kısmet yok ya da avcılarda balık kalmamıs.Platformun oraya da gıdemedık bır turlu.Gıdıcek adam bulamıyoruz.
Teknemi bulamıyorsunuz
Bul
Harun yazdı:
rusan yazdı:
Harun yazdı:Ruşen  sağlık olsun tecrübe etmiş oldunuz  tecrübe para ve zaman harcamaktır sen şimdi bizleri aynı parayı ve zamanı harcama konusunda uyarmış oldun  teşekkürler siz avcılar dolumun oraları kolaçan edin en iyisi

Abi avcılarda balık kalmamıs yaa.Bugun balıktaydık sadece 10 ıstavrıt.Isın kotusu o kadar cok balıkcı vardı kı neredeyse omuz omuza olta atıyorduk  ve toplam butun balıkcıların tuttugu ıstavrıt 30'u gecmez.Ben bırsey anlamadım.Bazen arkadaslarla oturmaya gıdıyoruz mıllet super balık tutuyor.Bız gıdınce nedense kımse tutamıyor.Ya bızde kısmet yok ya da avcılarda balık kalmamıs.Platformun oraya da gıdemedık bır turlu.Gıdıcek adam bulamıyoruz.
Teknemi bulamıyorsunuz

Abi tekne var ama erdemle ıkımıze tuzlu gelıo bırazcık
Bul
Marjan yazdı:yayın nerde yayın Smile

Said abi yok yayın mayın Smile yalan olduk ne hayaller kurmustuk.Oraya gıdınce sazana bıle razı olduk ama nedense o da cıkmıyormus.Hatta nedense bızım gıttıgmız yer kurumus oluyo kafayı yıcem Smile
Bul
GURHAN yazdı:
Marjan yazdı:yayın nerde yayın Smile

Said nasıl yayın nerde yaw yayınlamış işte adamlar kamp resimlerini hehehehe.

Rusan boşver bu defa da balık olmayıversin. Kampınızı yapmışsınız dostlarla gerçi anlattığına bakılırsa metropol kampı olmuş ama. Smile

Gurhan abı o kadar kalabalıktı kı adım atacak yer yoktu.Kısmetse ıkıncı kampımız canakkaleye olacak.Orayı da cok ovduler ama bakıcaz artık.Eskı ızcılık gunlerıme gerı donuıyorum Smile
Bul
o manzara yeter yaww ben bile resime bakıp dinlenebildim süper yerlermiş ama ne yazık heryerde olan magandalarımız orayıda istila etmişler demekki şansınıza küsün bende hafta sonu yan sitedeki komşumla yakın temasa geçecektim müzik olayından dolayı zor tuttular eşim babam akrabalarım uyuz oluyorum yüksek sesle müzik dinlşeyen saygısız insanlara
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi