Yorumları: 6,533
Konuları: 144
rusan yazdı:Harun yazdı:Ruşen sağlık olsun tecrübe etmiş oldunuz tecrübe para ve zaman harcamaktır sen şimdi bizleri aynı parayı ve zamanı harcama konusunda uyarmış oldun teşekkürler siz avcılar dolumun oraları kolaçan edin en iyisi
Abi avcılarda balık kalmamıs yaa.Bugun balıktaydık sadece 10 ıstavrıt.Isın kotusu o kadar cok balıkcı vardı kı neredeyse omuz omuza olta atıyorduk ve toplam butun balıkcıların tuttugu ıstavrıt 30'u gecmez.Ben bırsey anlamadım.Bazen arkadaslarla oturmaya gıdıyoruz mıllet super balık tutuyor.Bız gıdınce nedense kımse tutamıyor.Ya bızde kısmet yok ya da avcılarda balık kalmamıs.Platformun oraya da gıdemedık bır turlu.Gıdıcek adam bulamıyoruz.
Teknemi bulamıyorsunuz
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Harun yazdı:rusan yazdı:Harun yazdı:Ruşen sağlık olsun tecrübe etmiş oldunuz tecrübe para ve zaman harcamaktır sen şimdi bizleri aynı parayı ve zamanı harcama konusunda uyarmış oldun teşekkürler siz avcılar dolumun oraları kolaçan edin en iyisi
Abi avcılarda balık kalmamıs yaa.Bugun balıktaydık sadece 10 ıstavrıt.Isın kotusu o kadar cok balıkcı vardı kı neredeyse omuz omuza olta atıyorduk ve toplam butun balıkcıların tuttugu ıstavrıt 30'u gecmez.Ben bırsey anlamadım.Bazen arkadaslarla oturmaya gıdıyoruz mıllet super balık tutuyor.Bız gıdınce nedense kımse tutamıyor.Ya bızde kısmet yok ya da avcılarda balık kalmamıs.Platformun oraya da gıdemedık bır turlu.Gıdıcek adam bulamıyoruz.
Teknemi bulamıyorsunuz
Abi tekne var ama erdemle ıkımıze tuzlu gelıo bırazcık
Marjan yazdı:yayın nerde yayın 
Said abi yok yayın mayın

yalan olduk ne hayaller kurmustuk.Oraya gıdınce sazana bıle razı olduk ama nedense o da cıkmıyormus.Hatta nedense bızım gıttıgmız yer kurumus oluyo kafayı yıcem
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o manzara yeter yaww ben bile resime bakıp dinlenebildim süper yerlermiş ama ne yazık heryerde olan magandalarımız orayıda istila etmişler demekki şansınıza küsün bende hafta sonu yan sitedeki komşumla yakın temasa geçecektim müzik olayından dolayı zor tuttular eşim babam akrabalarım uyuz oluyorum yüksek sesle müzik dinlşeyen saygısız insanlara