Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çingene palamutları :)
Maşallah neredeyse palamut kadar gerçekten.
Bul
balıklar güzelmiş arkadaşım paylaşım için teşekkürler...
Bul
bende palamut girdi zannettim hemen atıldım konuya ama maalesef istavritlermiş ama gerçekten bunlar tamam. galatasaray adası açığı kanalda yapar bu kadar balığı. tebrikler ellerinize sağlık
bizim burdada aksine ufaklarini yakalamaya calisirlar ,turk kahvesine gidince amcalar birbirlerine anlatirlar ufak cikiyormu diye , benim oltaya teknede birkac sefer rasgelmisti resmen palamut buyuklugunde ,suya geri atarim ,dediklerine gore ufaklari daha makbulmus yinmek konusunda , ama burdakilerin agizlarindan doktor dedikleri beyaz rengli parazit cikiyor girtlagindan baligin,aslinda zarari yokmus ama ben onun gorunce midem kalkti ,yincek balik olsada yimem gordukten sonra
Bul
kıraça irisi herzaman daha makbuldür tabiiki. yemeside zevklidir.lezzetli olur.
Bul
güzel görüntüler bizde kanala çıkalım bu akşam üstü bakalım yoklama alayım epeydir çıkmıyodum
Bul
Süper yahu
Bul
ya arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz anlayamadım ki 550 gr çok tuttum istavriti bu dedigimde son 1 ay içerisinde adana/yumurtalık ta istavrit boyu çok iri en küçügü 250-300 gr agırlıgında..rastgele
Bul
mustafa demekki arkadaşların olduğu bölgelerde, adanada olduğu gibi irileri yok ..şaşma sebepleri ondandırRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
allah allah ne yaptıysam resim falan goremedim tuhafff
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul