Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri.
RaPaLaCı yazdı:
Harun yazdı:bereketli olsun paylaşım için teşekkürler

İskorpitler seni soruyor,nerde o diyorlar.

hehehe Harun çokoprens almaya gitti dersin abi.BoboBobo
Bul
neyse ben uymıyim sıcaklardandır herhalde
Bul
Hahahaa uyma uyma dr kendi haline bırakın dedi zaten.
Bul
ibrahim iskorpitlere öyle poz verdirmişsinki rahmetli yılmaz güney öldüreceği düşmanlarını böyle sıraya dizer önce döver sonrada öldürürdü tabiki bu yazdıklarım rol icabi idi. ama gerçekten herbiri iskorpit gibi duruyor ellerine sağlık harika görünüyorlar pazartesi akşamı buluşmak dileği ile
Bul
istavritci yazdı:ibrahim iskorpitlere öyle poz verdirmişsinki rahmetli yılmaz güney öldüreceği düşmanlarını böyle sıraya dizer önce döver sonrada öldürürdü tabiki bu yazdıklarım rol icabi idi. ama gerçekten herbiri iskorpit gibi duruyor ellerine sağlık harika görünüyorlar pazartesi akşamı buluşmak dileği ile

Bekliyorum M.Ali.Sadece ben beklemiyorum Yeşilköyün iskorpitleride sizleri bekliyor.Bobo
Bul
madem sırf iskorpit takılacaz iş kazalarına karşı amonyak da bulundurmak lazım fazla amonyağı olan varmıı
Bul
Bi şey olmaaaaaaaaaaz. Türk milleti zekidir.
Bul
hahaha çok komik bir anım geldi aklıma bir akşam lüferdeyiz bir arkadaşla lüx de yanıyor ben iskorpit çektim kamışın ucunda havaya kaldırdım arkadaşta illa bakmak istedi bakarken iskorpit yüzüne çarptı birazda canı tatlı biri iki yaptı biraz panikledim ama yavaş yavaş geçti acısı
Bul
Ben yarın akşam senin oltanın yanında durmam.BoboBoboBobo
Bul
RaPaLaCı yazdı:
istavritci yazdı:ibrahim iskorpitlere öyle poz verdirmişsinki rahmetli yılmaz güney öldüreceği düşmanlarını böyle sıraya dizer önce döver sonrada öldürürdü tabiki bu yazdıklarım rol icabi idi. ama gerçekten herbiri iskorpit gibi duruyor ellerine sağlık harika görünüyorlar pazartesi akşamı buluşmak dileği ile

Bekliyorum M.Ali.Sadece ben beklemiyorum Yeşilköyün iskorpitleride sizleri bekliyor.Bobo

Bak şu kaderin işine adam yerine koymadığımız iskorpitin peşine düşezeğiz yemedim ama yiyince beğenirsem adam yerine koyarım bir bakalım önce hep duyardım çorba şiş muhabbetini buda bana forumun faydalarından biri olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15 mayıs yeşilköy rusan 25 3,787 18-05-2011, 22:22
Son Yorum: ozoca51
  YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri ne oldu ? RaPaLaCı 27 4,391 02-07-2007, 20:49
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi