Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyelik Kartı
taner artıları ne olabilir.şöyle bir düşündümde.şimdi bu tişörtleri ve şapkaları balık haricinde giymek biraz zor.ben hep iş gereği takım elbiseliyim.yada diğer arkadaşlarımızında kendi işleriyle ilgili elbiseleri vardır.
ama kart her an cebimizde olacağından eşe dosta gelen giden arkadaşlara bak sitemiz bu.buda kartımız .yani reklamımız cebimizde olacak.hatta olurya bir gün jandarma balıkta normal bir kontrol edeceği zaman çıkarıp sen bizi ne sandım.biz tüm kurallara uyan amatör balıkçıyız işte belgeside diye gösterip.bizi hafife almamalarını öğretiriz.biz bu işi sizden iyi biliyoruz anlamında mesajda veririz.
Bul
ilkerim güzel düşünce.
bende takımlı çalışıyorum ama genelde insanlara sitenin ismini söylemem yada mail atmam yetiyor.
bence tişört uygulaması kadar etkisinin güçlü olacağını düşünmüyorum.
ama dersenizki bir dernek gibi bişey kuralım ve bu tür kartlara üye olan kişilere prestij ve güven duyulmasını sağlıyalım , bak o zaman süper ötesi bişey başarmış oluruz.
Bul
Harun yazdı:Aslında çok önemli bir eylemi kaçırdık  4000 tekne pazar günü eylem yapacakmış boğazda tişörtlerle bayraklarla tam kadro orada olduğumuzu  düşünüyorumda geç artık
4000 tekne ne demek harun bi düşünsene inşallah gerçekleşir 400 tekne gitse yine süper olur
Bul
gerçekten 4000 deli rakkam haber aliço dan alınma
Bul
boğazı taşırmaya niyetliler galiba.
Bul
hersene yapılan bişey o eylem ama 4000 bana biraz garip geldi neyse görecegiz pazar günü haber olur nasıl olsa.yapabilirlerse helal olsun balıkçı dostlarımıza güzel bir eylem olur
Bul
instinct yazdı:harun abi haklısın ama ne yapalım inşallah seneye tam teşekküllü katılma şansımız olur.
bu arada üyelik kartı güzel fikir ama bize ne gibi bir artı takabilir diyede düşünmeden edemedim.
tişört ve şapkalarımız zaten bizi tanıtır ve simgeler.

Alkis ilker katılıyorum söyliyecek birşey bırakmadın tebrikler Alkis
Bul
:
serenay66 yazdı:taner artıları ne olabilir.şöyle bir düşündümde.şimdi bu tişörtleri ve şapkaları balık haricinde giymek biraz zor.ben hep iş gereği takım elbiseliyim.yada diğer arkadaşlarımızında kendi işleriyle ilgili elbiseleri vardır.
ama kart her an cebimizde olacağından eşe dosta gelen giden arkadaşlara bak sitemiz bu.buda kartımız .yani reklamımız cebimizde olacak.hatta olurya bir gün jandarma balıkta normal  bir kontrol  edeceği zaman çıkarıp sen bizi ne sandım.biz tüm kurallara uyan amatör balıkçıyız işte belgeside diye gösterip.bizi hafife almamalarını öğretiriz.biz bu işi sizden iyi biliyoruz anlamında mesajda veririz.
Alkisilker kusura bakma yanlış alıntı yaptım alışamadık bu alete katılıyorum tebrikler Alkis
Bul
olsun fikret abi.mesaj alınmıştır.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi