Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gemi Enkazında ...
ben neden fener etrafında dönüp duruyorum akşama kadar ??2 tane gemi batıgı var biri küp yüklü biri biriket tugla yüklü küp yüklü olan altta kalmış çok küp çıkardılar zamanında dalan arkadaşlar kırık küp dolu diyor belki bigün takılır oltama hevesine levrekçi olduk oralarda Smile)
Bul
ya bu küpler tarihi mi.yani çıkardığınızda tarihi eser olarakmı gözüküyor.yoksa denizde ne çıksa benimdir meselesi mi.
Bul
yasak ilker zaten kırılmışlar da bir keresinde bikaç dalgıç geldi saglam çıkarttı jandarma geldi aldı adamları
Bul
Uluslararası sularda mal bulanındır. (Uluslararası sularda)
Küp olan (batık olan) yerde belık çeşidi iyi olurmuş. Özellikle benim ilgilendiğim balıklar onun içün küp müp istemem ben küpü bulursam geri atıp oltaya devam ederim. Yerimi de kimseye söylemem Smile))
Bul
Cengiz Anfora'ların içinden ne çıkacağı belli olmaz kısmetinde varsa o seni bir gün bulacaktır. Bize inşallah demek düşer. Bu arada Türkiye denizlerinde yıllardır batık çıkarmak ve deniz dibi araştırmaları için izin istediklerini biliyoruz hoş onlar izinsiz girip çıkmışlardır ya neyse bizden izin verilmiyor. Özellikle MARMARA'da büyük beklentileri var
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gemi Batırıldı... AFALA 10 2,523 01-06-2007, 01:16
Son Yorum: GURHAN
  Efsunlu Gemi, Mahmudiye Kalyonu AFALA 8 2,374 05-05-2007, 18:59
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi