10-05-2007, 22:59
Yerinde olsam Nihat bey belediyeye çiçek gönderirdim.Üzerinede bir not teşekkürlerimi sunardım.

sarıyerde küllükler
|
10-05-2007, 22:59
Yerinde olsam Nihat bey belediyeye çiçek gönderirdim.Üzerinede bir not teşekkürlerimi sunardım.
![]()
10-05-2007, 23:55
eee nihat küllük işini hallettiğine göre diğer arızalara bakarsın artık
11-05-2007, 00:00
Köksal yazdı:Yerinde olsam Nihat bey belediyeye çiçek gönderirdim.Üzerinede bir not teşekkürlerimi sunardım. amacım benci olmak degil sorun degil benim istegim yerine geldi ya ben biliyorumya sarıyerde kimse bilmesede olur koltukçular ben yaptım desin benim işim olmaz oyla siyasetle. harun gerekli olaylara gerekli müdahaleleri her zaman yapmaya hazırım arızalı yer kalmasın yeterki
11-05-2007, 00:05
Çok güzel bir uygulama. Böyle güzel bir olayın gerçekleştirilmesine önayak olduğun için seni canı gönülden tebrik ederim Nihat. Bu projenin sana ait olduğunu biz biliyoruz. Tüm tanıdıklarımada övünerek ve gurur duyarak bunu anlatacağım.
Duyarlılığın için tekrar teşekkür ederiz.
11-05-2007, 00:11
yok hocam ben önerdim emailimi çektim saolsun belki o sebeble belki başka sebeble yapıldıya gerisi önemli degil teşekkürler yinede saolun
11-05-2007, 00:49
tebrikler nihat inşallah insanlarımızda bilinçli bi şekilde kullanırlar,bravo sana
11-05-2007, 04:36
Dostum sarıyer başkanı seçilmeden önce aklında varmıştır bu iş kesin. Ben bilirim onlar her konuda fikir üretir proje oluşturur ve hemen uygular.
![]() ![]() Yaw bugün çokmu duyarlıyım ne? toplumsal mesajlar fışkırıyor bugun benden. ![]() Dostum tebrik ederim seni ve uygulamayı yapan duyarlı kişileri. Umarım bizler de yaşadığımız yerlerde aynı duyarlılığı gösteren kişilerden oluruz...
11-05-2007, 08:45
nihat tebrikler.demekki bu tür maillere duyarsız olmayanlarda var.ben genelde cevap vermezler diye düşünürdüm.Sarıyer belediyesini de kutlarım.ankarada da böyle bir şey yaptırsak fena olmaz yani.
11-05-2007, 10:32
yazın ilker herkes yazsın belediyesine 5 dk nızı alır ben bugün yarın resmi koyayaım onuda gönerin yada resim koymayın sizde onlara bu konuda ilk siz olun diyin hoşlarına gidiyor
![]()
11-05-2007, 13:12
tebrikler levrekçi
herkes bu kadar duyarlı olabilse ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|