Yorumları: 1,650
Konuları: 117
açıkçası banada denk gelse bende alırdım en azından bir tanesi kendi çocuğuma, ve etrafımdaki çocuklara dağıtırdım, ama çin malı nekadarda olsa % 85 kalityesiz , bunuda türk milleti farkında, aynısı bizim tekstil piyasasındada oluyordu bundan 2 sene önce çinliler bizim piyasayıda sarmıştı ama şuanda balon gibi söndüler
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
valla arkadaşım ne yalan söyleyeyim.3 ytl der bende bi tane alırdım.ama olta niyetine değil.3 ytl nereye vermiyorumki diyerek.Şu mesajlara bakınca her ucuz malı almamak gerektiğini ve tehlikenin buyutunu anlamak lazım.hadi bunu ben kullanacağım ama ya bu bir oyuncak olsa ve çocuğuma versem.bir şekilde eline yüzüne ağzına değdirecektir.sonuçta bununla içli dışlı olacaktır.
Konuya duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Yorumları: 859
Konuları: 32
şahsen bende alırdım o oltalardan... 100-150 lira verilip de alınan takımların çoğun bir eksisi oluyor. (marka ön planda olduğu için görünmüyor) Made in China ibaresini görürsem o oltayı alırım... şans işi
Yorumları: 17
Konuları: 0
Biz uyardığımız zaman kimse dinlemiyor , belediyelerin zabıtası, maliyenin maliyecisi nerede yoksa böyle durumlar onların görevi değilmi?
Yorumları: 336
Konuları: 2
seyyarlar sayesinde kalite ortaya çıkacağından eminim.......
Yorumları: 454
Konuları: 19
Erden abinin de dediği gibi çalıntı olma ihtimalinide var. ama genellikle bu ucuz adi mallar piyasada mevcut.