Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
malzemelerim.....
benimde almam lazım bu takımlardan.bende var ama şorti kısa şapkası yok..suda fazla duramıyorum..alıcaz ama çok para..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele.
Bul
güzel malzemeler iyi günlerde kullanman dileğiyle
Bul
dostlar çok teşekkürler....zıpkın avı ile ilgili çok güzel fotolarım vardı,ancak telefonun hafıza kartında kayıtlıydı karttaki bir arıza yüzünden hepsini kaybettim.işallah bu yaz yaptığım avlardan güzel resimler gönderirim...scuba için gerekli malzemeler daha fazla tuzlu olduğu için şimdilik almak zor,scuba ve serbest dalış birarada olmaz zaten,malum serbest dalışta zıpkın avında tüp vs sualtında nefes almayı sağlayacak malzemelerle avcılık yasak......tüp varsa zıpkın olmamalı ....Smileherkese rastgele....
Bul
Aytekin malzemeler süper.
Bul
çok sağol oktay abi sende apnea powerpoint almışsın hayırlı olsun,çok iyi bir makine bence...bol avlar dilerim...
Bul
selam Aytekin kardeşim;

kullandığın elbise sualtı avcılığına uygun değil scuba elbisesi yanlış görmediysem. avcı modellerini kullansan daha iyi olur.fermuarlı elbiseyle kışın üşüyorsundur muhtemelen. Mavi sarı renklerden kaçınman gerek iyi kamufle olamazsın. bence siyah veya kamuflaş elbise çok iyi olur.
Bul
MABER abi malzemlerin harbiden çok süper helede makaralı apnea çok güzel abi sana sormak istediğim birşey var ben bu zıpkın işine baya bi meraklıyım ilk zıpkınımı alcam 60 lık apnea nemrod almayı düşünüyorum sence nasıl resimde bir nemrod gördüm nasıl kullanışlımı abii? saygılar
Bul
Aytekin şorti olmayan sadece kısa kollu üst arıyorum bulursan haber verirmisin. Bu arada takımlar yakışır kardeşime demem lazım
Bul
ercan abi kısa kollu üst olarak, burada mağazalarda var ama neredeyse shorty parasına bahsettiğin malzemeyi kışın elbiselerin içine giymek için alıyorlar,istersen ben bir araştırayım sana fiyat konusunu filan ama ben tavsiye etmiyorum,onun yerine yazın ben üstüme bir tısort giyiyorum beni fazla üşütmüyor..
sertaç arkadaşım teşekkür ederim,allah sana daha iyisini versin.nemrotu tavsiye ederim ucuz ve iyi bir tüfek...başlangıç için ideal...

bu arada barış arkadaşım evet elbise scuba elbisesi,malum elbise fiyatları biraz ucuk,bakalım para biriktirebilirsem güzel bir apnea legent kamuflaj modelinden almayı düşünüyorum...burada kışın fermurlı elbiseyle bile üşünmüyor ama,renk konusu önemli işte...bakıcaz artık,bilgiler için teşekkürler...
Bul
Aytekin kardeşim geçen hafta antalya/sidede tatildeydim süper meralarınız var ben izmirde bu kadar balık ve çeşit bolluğu görmedim. eğer gidebilirsen bir mera vereyim sana biz göz at şahane akvaryumda hissettim kendimi. malesef benim zıpkın arabaya sığmadığı için alamadım ve avlanamadım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi