Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misineyi igneye baglama makinasi
kendilerinden cevap su an yeni geldi

gelen cevapta tanesi 6 dolara en az 100 tane siparis soruyorlar ,biz 500 tane su an arkadasimla ismarliyoruz ,ozur dilerim cevabi sildim,nihat bey uyarmisti daha once turkcesi bize yeter diye
Bul
makina cok pratik ve kullanışlı fiatı ise cok uygun paylaşım için teşekkürler.
Bul
Süper bir makina yaa tam amtör balıkçılar için benim çok işimi görür Big Grin
Bul
bahri ozmen yazdı:istavrit caparisi yapcaksan zannetmiyom makinadan hizli yapasin ama,coluk cocuk icinde cok guzel makina,burda tanidigim balik malzemeciye anlattim onun bile ilgisini cekti ,getirmeye caliscagini soyledi

normal iğne bağlamayı kastetmiştim Smile

alıp almama konusunda kararsız kaldım aslında. bakarsın yarın siprarişimi vermiş bile olabilirim. Smile
Bul
avustralyada balıkçılık hak ettiği yerde
Bul
BEN BU URUNU 10 SENE ONCE MERSINDE BIR MALZEMECIDE GORUM
SORDUGUMDA BANA YURT DISINDAN GETIRDIGINI SOYLEDI ,ZANNEDERSEM ALMANYA DEDI...
Bul
o makinanın benzeri bir abimde var harika makina ve çok sağlam iğneleri bağlıyor ve çok pratik
Bul
arkadasim beni kandirdi gerekli cevapta geldi,imalat yerinden gerekli siparisi vercez bakam ,burdada ilgisini ceken cok kisi oldu ,eger bu islerle ugrasan arkadaslara sirketin ismini verebilirim ,isallah bizde guzel para yapcaz hesabiza gore
en az 100 siparis diyorlar 6 dolar 5 cent american dolari,ihracaat islerine bulascaz bu gidisle galba heheheheh daha cok ucuz seyler satiyorlar
Bul
Teşekkürler daima elle illede elle. Tabi bu benim tercihim. Standartlar beni bozar
Bul
xxl üstad yazdı:Teşekkürler daima elle illede elle. Tabi bu benim tercihim. Standartlar beni bozar
bende ayni sekilde sayin abim ,kendi elimle attigim dugumden sasmam ,boyle seyede igtiyacim yok
ebay da gezerken rastgeldi,ilginc geldigi icin siteye yukledim,daha sonra luke isimli balik malzemesi satan arkadasima soyledim,oda meraklandi evime gelip bakti,onunda cok ilgisini cekti,10 yere tlf etti ,bakti olmucak siparis verem dedi ,benide ortak yapti sozde hepsini satcakmis ,nerden nereye bulastim hehehehe yakinda cine gotururse beni sasmam gidisat kotu gozukuyor 50 sefer tlf etti bugun,cocugun kafasida ticarete yatiyor ,nabcaz mecbur kaldik artik ,girmez olaydim ebay a
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi