Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ege kıyılarında avlak bölgeler
SAROZ DA: KABA TEPE LİMANI, GÜNEYLİ KÖYÜ, KÖMÜR LİMANI,ALÇITEPE KÖYÜ,BÜYÜK KEMİKLİ BURNU BUNLARDA ÇANAKKALE GELİBOLU CİVARINDAKİ EGE KIYILARINDAKİ AVLAK YERLERİ NASIL GİDİLECEĞİNE DAİR GOOGLE DEN ARASANIZ LİNKLERİ MEVCUT HEPİNİZE BOL ŞANSLAR
Bul
arkadaşlar bence amatör olarak ilgilenenler için balıklıova'da balık çiftliklerinin yakınları karagöz, çipura için çok verimli ve çok zevkli. adı üstünde zaten balıklıova...
Bul
ege kıyılarında yer arıyorsanız focayı tavsıye ederım.hava guzel olursa gercekten zevklı bır gun gecırebılırsınız.
Bul
AlkisAlkisAlkisAlkis
sobreviviendo yazdı:yok abi izmir merkezde çok yer var av yapabileceğin. aliağa ya gitmene gerek yok. yakın zamanda gelebileceksen izmir li avcılarla bi organizasyon yapmaya çabalıyoruz. sende katılırsın hem tanışmış oluruz hemde civarı öğrenmiş olursun. ama akbük merkeze uzak. çok verimli bi yer ama ekonomik olarak maliyetli. izmir den bi ekip le gidilmesi çok daha uygun. fakat bu akşam senin için gümüldür kuşadası pamucak gibi avlak bölgeleri hakkında bi şeyler yazabilirim. bu bölgeler akbük bozbük ten daha uygun senin için. ama şimdiden güzelyalıyı denemeni önerebilirim. bi nareciye fabrikası var (adını hatırlayamadım) o bölgeden iri balık aldıklarını biliyorum.

(canım başka bir sitede ahmetbeyli sahilinde yani kıyıdan gece mırmır yakalayabirsiniz diye okudum mırmır,yılanbalığı,mercan,kagöz çokça vardı amma birde bana sorun boyları 5cm gemiyordu 3 gece 4 gün rezil oldum ilk defa gittim pişman oldum ahmetbeyliyi kimseye tavsiye etmiyorum karadan çokça balık ağı atılıyor sana birşey kalmıyorNayirolamazNayirolamaz
Bul
ılmaz yazdı:AlkisAlkisAlkisAlkis

(canım başka bir sitede ahmetbeyli sahilinde yani kıyıdan gece mırmır yakalayabirsiniz diye okudum mırmır,yılanbalığı,mercan,kagöz çokça vardı amma birde bana sorun boyları 5cm gemiyordu 3 gece 4 gün rezil oldum ilk defa gittim pişman oldum ahmetbeyliyi kimseye tavsiye etmiyorum karadan çokça balık ağı atılıyor sana birşey kalmıyorNayirolamazNayirolamaz

yılmaz sezon sonu gitderim ekim kasım gibi balık alırsın rast gele.Alkis
Bul

(canım başka bir sitede ahmetbeyli sahilinde yani kıyıdan gece mırmır yakalayabirsiniz diye okudum mırmır,yılanbalığı,mercan,kagöz çokça vardı amma birde bana sorun [SIZE="5"]boyları 5cm gemiyordu[/SIZE] 3 gece 4 gün rezil oldum ilk defa gittim pişman oldum ahmetbeyliyi kimseye tavsiye etmiyorum karadan çokça balık ağı atılıyor sana birşey kalmıyorNayirolamazNayirolamaz
Ilmaz,kıyıya ağ atmaları ortak sorunumuzHadiordanbu durumda ben avlağı değiştiriyorum.Gelen balıkların boyları çok küçük kaçlık kanca kullanıyorsun,birde yemde önemliGulumsebazen deniz kıyısında olmak oltayı denizle buluşturmak bile insana yetiyorAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul

daha dün gece borukurduyla oldukça güzel mırmırlar alındı.ama ahmetbeyli maydanoz koyda.tabii bu arada balık konusunda biraz zayıfız.ay sonunda sırtı verimli olacak.büyük balıklar yolda.Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi