Yorumları: 941
Konuları: 69
haberi bende okudum. arkadaşlar bu ceza kesinlikle olta ile balık tutuyor diye verilmemiştir.bu bizim habercilerin ballandırması. tck da teskeresiz olta ile avlanmaya böyle bir ceza yok ve de oltacıların tesksre almak zorun luluğu yok. bu işin içinde teskeresiz bir tekne ile yine teskeresiz bir şahsın aqğ ile avlanmasından kaynaklanmıştır.. bilgilerinize...
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
cezalar caydırıcı olmalı peki küçücük hamsiyi avlayana yaprak çinekop avlayana ve satana ceza yazıldığını duyan varmı söyleyin
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
yasalara uymadan kaçak avlananlar denizlerimizi kurutanlar halen aynı canilikle devam ederken 3 tane balık tutmuş adama verilen ceza abartılı kanunsuzluk cezasız kalmasın ama canilerede bir şeyler yapılsın neler gördüm ve gördünüz ağlayacak hale geldim ama hiç bir şey olmadı
Yorumları: 40
Konuları: 1
bahri ozmen yazdı:yanimda calisan birisi her haftasonu hukumete otobus duraklarini boyuyor
gel benim evide boya deyince nasil kiziyor ,ama ders olmus ,biz baliga giderken git duraklari boya
boyle cezalar getirilmeli yoksa cezaevleri insanlarla dolar
hem gerekli islerde halolmus olur hep belediye iscisi yapcak degilya
Bahri Luke'ye söyle benim evde boyanacak gelsin hem ben para da veririm
Yorumları: 240
Konuları: 35
mudanya yazdı:haberi bende okudum. arkadaşlar bu ceza kesinlikle olta ile balık tutuyor diye verilmemiştir.bu bizim habercilerin ballandırması. tck da teskeresiz olta ile avlanmaya böyle bir ceza yok ve de oltacıların tesksre almak zorun luluğu yok. bu işin içinde teskeresiz bir tekne ile yine teskeresiz bir şahsın aqğ ile avlanmasından kaynaklanmıştır.. bilgilerinize...
size katılıyorum...oltacıya tezkere şart değil diye biliyorum...başka konular olabilir,ağ yada yasak bir biçimde avlanıyor olabilir diye düşünüyorum...fakat cezalar muhteşem oturmuş ve iyi düşünülmüş...