Yorumları: 6,298
Konuları: 143
römork yoksa anadol biraz sakat bence trafik problem olabilir....bu arada motor yoksa kayıta gerek yok...kayıt için belgede istiyorlar sanırım....bizim sitede gerekli bilgiler var sanırım....
motor alıncaya seni idare eder bence....konyaaltında fiberlerle çıkanlar var...kürek sorun olmuyor sanırım....bide çapa oldumu bizim işimiz olur bence.....bide yem aldıkmı,korksun balıklar bizden
Yorumları: 44
Konuları: 6
Romorklu canım fiber.

Motorsuz olduğu için sahil güvenlik problemide olmaz. Yani bir çapa + iki kürek tamamdır
ya benim bir arkadaşımda çeki demirli araba var...onuda çağırırız balık avına,hem araba işimize yarar hemde kurek çekecek yardımcı olur,muhabbeti de iyidir....ne dersin olursa ben bir sorarım...
ok o zaman. Nerde oturuyorsun. Ben yeni otogarın ordayım. Araba olursa kemere falanda gideriz olmazsa. Orda iyi balık çıkıyor diyorlar ama. Oraları bilen birisini bulmak lazım. Gideceksin kemere güzel balık çıkmaya başlamış diyorlar orda. Giden bir arkadaş söyledi. Olmazsa cumartesi yada pazara bir sefer düzenleyelim. Korkusuz bir av olsun ne dersin
bence süper....haberleşiriz.....özelden telefon numaramı yolluyorum sana....
bu arada bende gürsuda oturuyorum.....kemer işi mantıklı ama....ilk olarak bildiğimiz bir yere gitmek daha mantıklı...ama duruma göre bakarız...bizim arkadaşta müsaitse cumartesi yada pazara bir plan yapalım.....
ok o zaman. Ben yarın kürekle çapa işini hallediyorum. Sende araba işini hallet. Yalnız senden şöyle bir ricam olacak. Kayıkta kesinlikle alkollü birşey bulunmasına izin vermem bilgin olsun

Ok mi. Konyaaltından deneyelim o zaman.
msn nin falan yokmu. Burdan cebelleşiyoruz
tamam ok....sen merak etme....ben her türlü muhabbete gelirim...sen kafana takma.....
ben arkadaşı ayarlamaya çalışıcam....telefon nomu aldınmı......telefonla haberleşiriz....
konyaaltında bir deneyelim....sonra kemeri de deneriz.....
şu an işyerindeyim....msn i açamıyom burda......
adem sana özelden mesaj attım aldınmı.....