Yorumları: 1,080
Konuları: 68
RIFAT YAMAN yazdı:bahri maşallah bu kış günlerinde dünyanın bir ucundan göz zevkimizi okşadığın için teşekürler sana bolca rasgele
valla kuslari gorunce dayanamadim eve gidip tekneyi suya indirdim okyonus ta baliklar cildirmis orkinoslar kiyiya yaklasmislar ama ufaktilar 20 kg liklari bir ciksaydi oda kisa girerken bakam buyukleri baslar sabirsizlikla bekliyom
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
valla bahri balık yakalada yenip yenmemesi o kadar mühim deel tekneyle çıkmışsın bir balık dahi yok düşünsene o anki hüsranı sen isimleriyle balıkları görüntülemeye devam şu ara iyi oluyor burası malum kış sezonu yatıyoz kısacası.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
rast gelsin diye başlıyalım lafa. resimler bir harika sanki çok yakın bir yer gibi insanın atlayıp gelesi ve balık tutması geliyor. hep sansın daim olsun rast gelsin diyelim
abim cogunun turkcesini bilmiyorum ben gormedim bu baliklari turkiyede
ingilizcesi buyuk olanlar orkinos (tuna)
mercanlar (snapper)
domuz baligi (leather jacket)
genis olan (sweep)turkcesini bilmiyom
uzun gumus rengi olan (pake)
koyukirmizi olan (sargeant bacar)
acik kirmizi olan burnu sivri (pig fish)
kuyrugunda dikenlerden dolayi olan domuz baligi (6 spike leather jacket)
hepsi bu kadardi zannedersem
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler bahri bey

bende biraz evvel işe gelirken istanbul kalenderde 10 ar 10 ar istavrit çekiyorlardı bi kaşıntı tuttu ama işim vardı yarın sabah hava güzelse biraz istavrit tutacam kısmet olursa .güzel görüntüler teşekkürler devamını bekliyoruz alıştırdın bizi valla her dakka gelebilecek resimleri merakla bekliyoruz.kolay gelsin.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
bahri ozmen yazdı:Kamil ILIPINAR yazdı:değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
cogunu tutmadim teknede kamil abi gecen gun sorduydunya onun icin ekledim vazla lezzeti olmadigi icin geri biraktim ama rengarenk baliklar ilginizi ceker diye cektim daha cok degisik baliklar var ilerde isterseniz eklerim resimlerini selamlar
evet,rengarenk.akvaryuma konacak gibi balıklar.bahri,yapbi akvaryum.iyibir filitre ve havalandırmayla ölmüyorlar akvaryumda.
valla levrekci bey her ciktigimda ekliyom iste fota cekmesi o kadar zor gelmiyor bana yeterki muhabbet olsun bide ben su ehliyeti alayim o zaman bikarsiniz artik benden isten sonra direk baliga eskisi gibi ehliyet varken cok giderdim simdi biraz azalttim kisa yakin daha iyi bu orkinoslarin buyukleri baslicak boyumca olurlar ille yakalarim bu sene kilic i kacirdik bu sene kismette ne varsa diyelim
RaPaLaCı yazdı:bahri ozmen yazdı:Kamil ILIPINAR yazdı:değişik balık yakalamak ayrı bir zevkdir herhalde at oltayı bekle ne çıkarsa bahtıma oh ne ala hadi rastgele bakalım ustam
cogunu tutmadim teknede kamil abi gecen gun sorduydunya onun icin ekledim vazla lezzeti olmadigi icin geri biraktim ama rengarenk baliklar ilginizi ceker diye cektim daha cok degisik baliklar var ilerde isterseniz eklerim resimlerini selamlar
evet,rengarenk.akvaryuma konacak gibi balıklar.bahri,yapbi akvaryum.iyibir filitre ve havalandırmayla ölmüyorlar akvaryumda.
valla abim bir sefer denedim cok zahmetli is benim yapcagim is degil o kendime bile o kadar iyi bakmadim ben, suyumus ,ilaciymis valla nasil yapiyorlar bilmiyom bilgisayar ekraninda var ne su istiyor ne ilac bide yuzuyorlar internette bulmustum onla idare etcem artik
Yorumları: 1,372
Bahri eline emeğine sağlık arkadaşım döktürmüşsün valla. Akvaryuma çevirmişsin her çeşit var. Balıklar gerçekten çok ilginç. Diğerlerini bilmiyorum ama benim tercihim orkinoslar ne lezzetli olur yemesi. Sen götüüüüüüüürrr arkadaşım. Bizde yemiş kadar olalım. Gözümüz gönlümüz şenlendi sayende. Şansın(ihtiyacın yok ama) açık olsun. RASTGELE.
Yorumları: 1,564
Haklısın bahri,akvaryum emek istiyor.En ufak bi ihmal ve hata kabul etmiyor.