Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masterpiece Fishing 2 (bir oyundaha)
ozoca51 yazdı:şimdi farkettim rusan sana ne anlatıyom ki.rusan meslek=pc yazılımBobo

Ozgur abı dogru dıyosun . Zaten sorunu kısa bır zaman sonra hallettım. Bılgısayarıma Dırect X yuklu sanıyodum degılmıs 9.0 ı yukledıkten sonra duzeldı. Bu arada rekorun kac gr Lık balık abı ? benım 2.9 kilo
Bul
kardeş bu oyunu indirdim de oyunu nasıl oynayacagımız hakkında bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkürler
Bul
iide ben hiç tatlı suda avlanmadımki oynayamam yani bu oyunu BoboBoboBoboBobo
Bul
sazancı07 yazdı:kardeş bu oyunu indirdim de oyunu nasıl oynayacagımız hakkında bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkürler

kenan kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin
kardeş ayrıca çok yavaş ilerliyo açılışı falan bu normalmi sence bana acil bi yardım edersen sevinirim!
Bul
hoşbulduk kardeşim
nasılsınız
Bul
teşekkürler sazancı yazdığına göre tatlı su avcısısın muhakkakki seninde güzel tutmuş olduğu balıkların vardır resimlerini 4 gözle bekliyoruz bizimle paylaşırsan seviniriz
Çevremizde tatlı su yok. Hevesimizi bu şekilde alırız heralde.
Bul
erdekli yücel kardeşim hoşbulduk kardelş oyun açılıyo şimdi ama çok yavaş nasıl oynanıyo bu oyun bilgi verebilirmisin?
Bul
var yücel kardeşim ben 8 yaşından buyana amatör balıkcılık yapıyorum göller bölgesinde oldugum şiçin güzel avlarım oldu yakında fotograflarımı sizlerle paylaşırım kardeş oyunu anlayamadım nasıl oynanıyor acaba?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık Avı Oyunları (Fishing Games) Lapsetur 5 27,362 26-11-2011, 22:48
Son Yorum: Lapsetur
  Masterpiece Fishing 2 (Linki Yeniledim) rusan 3 3,063 18-12-2009, 12:33
Son Yorum: orhanekmekci
  güzel bir oyun (rapala pro fishing) ozoca51 28 11,841 13-12-2007, 11:28
Son Yorum: SerenaY66
  süper oyun adı Pro Bass Fishing 2003 ozoca51 17 7,347 05-02-2007, 23:37
Son Yorum: Amatör

Hızlı Menü: