04-02-2007, 00:28
rastgel bahri abi inşallah iyi haberlerle dönersin biz burada beklemde sen orada balığa çık valla helal olsun .bende senin gibi kurtları büyüttüm bakalım ne zaman dökecez.
rasgele
|
04-02-2007, 00:28
rastgel bahri abi inşallah iyi haberlerle dönersin biz burada beklemde sen orada balığa çık valla helal olsun .bende senin gibi kurtları büyüttüm bakalım ne zaman dökecez.
04-02-2007, 13:28
xxl üstad yazdı:Aman bahri dikkat et güvenliği elden bırakma.Tekneye kakıç aldınmı?Hadi rastgele sana ,biz kurtları sevip büyütmeye devam ediyoruz.dusuncen icn con tesekkur ederim abim aslinda gitmeden once tesekkur etmem gerekirdi yanitlari su an okudum bizim burda guvenlik cok onem veriliyor butun balikcilara bakalak olan bir kurulus vardir sabahlayin cikmadan kendilerine radyo ile ciktigimizi bildirdik her bir saatte yerimi bildirdim kendilerine daha once gittigimiz noktaya arkadaslarin teknesi ile giderdim, valla ilk zamanlarda limandan cikmaya korkardim bu gidisle yeni zellandaya gitcez, guvendigim bu kurulus olmasa kendi teknemle o kadar uzaga kesinlikle gitmezdim alistik artik selamlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|