15-02-2007, 09:11
ercan baba seni tanımayan varmıki
varsada bu kıymetli ağbeyimizi herkesin tanımasını isterim
izmirli dostlarla bi tanışssak
|
15-02-2007, 09:11
ercan baba seni tanımayan varmıki
15-02-2007, 14:01
arkadaslar izmirde ton baligi avciligi yapiliyormu.´
gelsek oyle bi imkanimiz olurmu
15-02-2007, 23:18
albatrossdeniz yazdı:arkadaslar izmirde ton baligi avciligi yapiliyormu.´Bu balığın avcılığı daha çok Adeniz bölgesinde yapılıyor.Genellikle Kıbrıs açıklarında.Burada üretim çiftliği var. İzmire geldiğinde haberimiz olursa başka balık avına gideriz o da ton avlamak gibi olur.
15-02-2007, 23:22
orhanekmekci yazdı:merhaba ben bornova'dan orhan ekmekçi. haftasonları ve yaz mevsimi boyunca karaburun küçükbahçede ikamet ediyorum. bugün üye oldum. herkese selamlar..Orhan hoşgeldin forumda iyi vakitler geçirmeni dilerim. Bende Bornavada'yım. Avlanmayı daha çok Foça'da yapıyorum.Ama kışları Çeşme Ildır'a gidiyorum. Bir gün birlikte çıkarız
16-02-2007, 00:57
Bu balığın avcılığı daha çok Adeniz bölgesinde yapılıyor.Genellikle Kıbrıs açıklarında.Burada üretim çiftliği var. İzmire geldiğinde haberimiz olursa başka balık avına gideriz o da ton avlamak gibi olur.
ustad kardes senin dedigin olur,balik baliktir,ben kesin gelirim hanim manisali.birazda enisteniz sayilirim. kardes balik ureticisiyle anlassak havuzda oltayla yakalasak orkinosu ben yakaladim olmazmi,iyi havamiz olur
21-02-2007, 18:26
BENDE GAZİEMİRDE OTURUYORUM, AMA BALIK İÇİN İZMİRİN GİTMEDİĞİM YERİ KALMADI.
BİR HAFTA SONU ORGANİZASYONU YAPILIRSA İZMİRLİ AMATÖR BALIKÇILAR BİRBİRİNİ DAHA İYİ TANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. erhankarasu35@hotmail.com |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
izmirli erdal hoşgeldiniz | LeVrEkCi | 21 | 3,526 |
23-03-2009, 16:24 Son Yorum: Uzun_ahmet |