Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmirli dostlarla bi tanışssak
ercan baba seni tanımayan varmıki
varsada bu kıymetli ağbeyimizi herkesin tanımasını isterim
Bul
arkadaslar izmirde ton baligi avciligi yapiliyormu.´
gelsek oyle bi imkanimiz olurmu
Bul
albatrossdeniz yazdı:arkadaslar izmirde ton baligi avciligi yapiliyormu.´
gelsek oyle bi imkanimiz olurmu
Bu balığın avcılığı daha çok Adeniz bölgesinde yapılıyor.Genellikle Kıbrıs açıklarında.Burada üretim çiftliği var. İzmire geldiğinde haberimiz olursa başka balık avına gideriz o da ton avlamak gibi olur.
Bul
orhanekmekci yazdı:merhaba ben bornova'dan orhan ekmekçi. haftasonları ve yaz mevsimi boyunca karaburun küçükbahçede ikamet ediyorum. bugün üye oldum. herkese selamlar..
Orhan hoşgeldin forumda iyi vakitler geçirmeni dilerim. Bende Bornavada'yım. Avlanmayı daha çok Foça'da yapıyorum.Ama kışları Çeşme Ildır'a gidiyorum. Bir gün birlikte çıkarız
Bul
Bu balığın avcılığı daha çok Adeniz bölgesinde yapılıyor.Genellikle Kıbrıs açıklarında.Burada üretim çiftliği var. İzmire geldiğinde haberimiz olursa başka balık avına gideriz o da ton avlamak gibi olur.

ustad kardes senin dedigin olur,balik baliktir,ben kesin gelirim hanim manisali.birazda enisteniz sayilirim.
kardes balik ureticisiyle anlassak havuzda oltayla yakalasak orkinosu ben yakaladim olmazmi,iyi havamiz olur
Bul
BENDE GAZİEMİRDE OTURUYORUM, AMA BALIK İÇİN İZMİRİN GİTMEDİĞİM YERİ KALMADI.
BİR HAFTA SONU ORGANİZASYONU YAPILIRSA İZMİRLİ AMATÖR BALIKÇILAR BİRBİRİNİ DAHA İYİ TANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
erhankarasu35@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmirli erdal hoşgeldiniz LeVrEkCi 21 3,526 23-03-2009, 16:24
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi