Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benim sitem
ben açabiliyorum teknik bir sorunda yok burada yanlış anlıcak ne buluyorsun anlamadım kamil abi
Bul
ok volkan
Bul
volkan hala giremedim
Bul
Sayın abiciğim ben size nasıl saygımda kusur etmiyosam bir büyük olarak sizden de bunu beklerdim.Peki ben özür dilerim
Bul
teşekkürler4 volkan bende bunu bekliyordum senden alkışlar sana
Bul
yok abi estağfürullah ama pek kaba bi kelime kullanmadım sanki ama neyse tekkar özür diliyorum ve düzeltiyorum yazdığım kelimeyi
Bul
volkan verdiğin emekten dolayı seni tebrik ederim.fakat sana nacizane tavsiyem ne olursa olsun büyüklerinle daha saygılı ol hep sen kazanırsın herzaman sen kazanırsın.hayatın boyunca bence amcanı örnek al zaten baştan kazanmış olursun.bu arada siteyi begendim güzel olmuş dahada geliştirebilirsin benim oglan ileride senden yardım isteyebilir şimdiden söyliyim işi iyi ögren.saygılarımla.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Volkan tebrik ederim.Sana çok sevdiğim bir sözü aktararak başarılı olucağını söylemek isterim.''TARİHLER BOYU HAYAL EDİP YAPANLAR BAŞARMIŞTIR'' dur bakalım diye bekleyenler değil.Başarılar diliyorum
Bul
Çok sağolun herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim
Bul
Tebrik ederim arkadaşım. Siten güzel olmuş. Manzaralar çok güzel.Hayvanlardan Karnıbahar gibi vücudu olan koyun ve diğerleri çok ilgnç.(Böylece reklamda yapmış oldum) İnşallah dahada geliştirirsin.Forumumuzun reklamıda dikkat çekici. Teşekkür ederiz.Emeğine sağlık.Başarılarının daim olmasını dilerim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  benim flathead medyada bahri ozmen 25 3,034 31-03-2007, 15:08
Son Yorum: tatarozkan
  Bunlar da Benim Ustamin Fotolari Sohbetcibaba 6 2,637 04-06-2006, 22:24
Son Yorum: finikeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi