Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
önemli yardım
kaşalot yazdı:balzer iron line örme misina

bence bu lüfer turna sinarit gibi dişli misinayı kesme riski olan balık avında ideal dir

iğne için mustad marka iğne kullanmanı tavsiye ederim

ama el oltası ile yakalamanın zevki hiç bişeyde yoktur Smile

ya arkadaşlar inanmayacaksınız hiç bakmadım oltalara valla takımlara bakıcam ne kanca kullanmışım hatırlamıyorum ama misina olarak hep rodex kullandım bu seneye kadar ilk defa bu yaz başka markalar denedim ve almaya başladım gidip bu bilgilerle alıyım takımları düzenliyim utandım kendimden ama şimdi levrek var oltalarımlada sorun yaşamıyorum düşünmedim başka ama şimdi yandı balıklar daha ince misinalarla tutucam kısmetse bide suda gözükmeyen dikkatimi çekmişti bi yerde o neredeydi yaa bi bakınıyım
Bul
levrekçi

ben kendi adıma konuşayım hani eskiler demişler ya öğrenmenin yaşı yok diye

eh işte her nekadar balıkçı da olsan öğreneceğin çok şey var

kısacası bu siteden çok şey öğrendim öğreneceğim de çok var

ve bildiklerimide elimden geldiği kadar paylaşıyorum da
Bul
Görünmeyen diye adlandırılan karbon misina diye geçer.Zaten 2- 3 markanın üretimi var hemen bulursun. Ali PASİNLAR'i zevkle takip ederim o başka sahada olmak başka.
Bul
Aslında kanca seçimi de çok önemlidir. Avınızın çeşidine göre kanca seçmeliyiz.

Mesela ben özellikle sazan avında ucu içe doğru kavisli kancalar kullanırım. Bu oltanın başında olmadığımda balık takılırsa kolay kolay kurtulmasını engelliyor. Ama kefal gibi mantarlı avlarımda kancanın daha çabuk ve sağlam takılması için ucu daha düz kancalar kullanıyorum. Bu tip seçimler gerçekten avantaj sağlıyor
Bul
xxl üstad yazdı:Görünmeyen diye adlandırılan karbon misina diye geçer.Zaten 2- 3 markanın üretimi var hemen bulursun. Ali PASİNLAR'i zevkle takip ederim o başka sahada olmak başka.

görünmez misina dediğimiz flora karbon kaplama misinadır.Biz geçen sene yurt dışından siparişle almıştık ama bildiğim kadarıyla yurt içinde şu anda satışı var. Bende bu konuda Mustafa Danış arkadaşımıza bilgi vermek için araştırma yapıyorum. Saygılar
Bul
gorunmez misine ilk kez duydum yarin baliga cikinca yem alirken soracagim ozelliklerini bide baska turlu misine var yesil renkte naylon degil normal yun misinesi gibi bir goruntusu var disinizle bile koparamassiniz uzama payi hic yoktur igneye en kucuk bir hamleyi bile hissedebilirsiniz bide cok ince olmasi ile cekme gucu kapasitesi cok yuksek olmasi hayret edici ben kullanmadim ama kullanan arkadaslara rast geldim
Bul
bahri ozmen yazdı:gorunmez misine ilk kez duydum yarin baliga cikinca yem alirken soracagim ozelliklerini bide baska turlu misine var yesil renkte naylon degil normal yun misinesi gibi bir goruntusu var disinizle bile koparamassiniz uzama payi hic yoktur igneye en kucuk bir hamleyi bile hissedebilirsiniz bide cok ince olmasi ile cekme gucu kapasitesi cok yuksek olmasi hayret edici ben kullanmadim ama kullanan arkadaslara rast geldim

bahri ben geldim Smile

örme misine olmalı tahminimce o bahsettiğin?

haa buyaz gelirken daha önce getirdiğin misineden getir

onunla yayın çekmesi çok zevkli kopmakta bilmiyo mubarek misine
Bul
Ben misinada ekonomik degeri +sağlamlık olarak asso double strenght ten başka tanımıyorum siglonda kullandım ikisinede el testi yapın aradaki farkı göreceksiniz fiyatları 4-6 ytl arası 100mt
Birde karbon örgü tarzı misinalar var bunlar çekim kuvvetinde çok güçlü ama dişli balıklarda lüfer çinekop gibi çatır çatır kesiyor o konuda aldanmayın
Bir arkadaşa shop tavsiye etmiş yeni çıktı diye çelik tel yerine geçiyormuş rahat düğüm oluyormuş 30 ytl 100 mt si neyse 100 mt 4 e bölüp 4 kişi aldık çinekop yemli de kullandım hırsız iğneyi bıçak gibi kesti bilginize
Bul
balık altımda suda. hissedeyim yeter gerisi nr misinada ne iğnede . hepsi teferruat. ha ben 3 kilo teferruat.3.2. kil0 gerisi hessasiyet ve tecrübe.. rast geleyin dostlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  önemli bir konu.. eldapan 25 3,698 12-07-2009, 22:07
Son Yorum: eldapan
  marmaris yardım HIDIR 13 2,759 19-04-2009, 22:25
Son Yorum: ufuktan26
  (Yardım) MArmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Lapsetur 5 2,249 19-08-2008, 20:25
Son Yorum: meteor
  önemli LEVREK duyurusu LeVrEkCi 29 4,366 04-10-2007, 20:28
Son Yorum: LeVrEkCi
  SAZANCILAR LÜTFEN YARDIM maceratorr 7 1,809 16-08-2007, 13:49
Son Yorum: RaPaLaCı
  levrekçi yardım ahmet_beşiktepe 19 2,824 02-03-2007, 17:30
Son Yorum: kılçık
  Palamut Hangi Tüye daha çok geliyor-Yardım.. than58 13 3,807 11-10-2006, 23:19
Son Yorum: GÖKSEN
  yardım abdullahgülçiçek 2 1,719 05-05-2006, 17:36
Son Yorum: abdullahgülçiçek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi