Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aha geldim,dostlar
KUCUKYALI yazdı:Hako,

büyük beyazlarda rakı seviyor diye duydum doğru mu ? özellikle damarlarında rakı dolaşan adamları ısırıyorlarmış daha lezzetli oluyormuş

gerçekten hiç büyük beyaz gördün mü ? uzun oltayla tutma şansımız olabilirmi ne dersin? biz burada lüfer için canlı zargana takıyoruz oradada canlı "ayı balığı" takarız tekneye almakta biraz zorlanırız heralde diye düşünüyorum.

ne dersin levrekçi sen dümende aliço kepçede akşamdan ayı balığı vaına çıkıyoruz hem onları yaşatmak zarganadan daha kolay

eğer mesajını görmeden geçeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun kutsal ayıbalığı tutmaya ne gerek var. gidelim tutalım torikleri yok dedin kıvırdın valla ben anlamam kardeşim ben gider tutarım
sen de işine bak........
arıza team avusturalya kıyılarında büyük beyaz avında ınınınınnnnnnnnnn

yol biraz uzun ama erkenden çıkarız olur
Bul
özledik seni tekrar görüşmak üzere
Bul
çorludan selamlar sevgiler ne balıkları cıkıyor orada hamsi lüfer sardalya palamut varmı
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Hako sana bol avlar rastgele diyeyim

ama oltana tel'li takım kullanmayı unutma bu aralar "snapper" çok çıkıyomuş dediler

sonra oltasız kalırsın okyanusun ortasında Smile
Bul
hako üstat kayıkla çıkınca resim çek bize bol bol

okyanus havası alalım buralarda bizde resimleriyle teselli bulalım Smile
Bul
Tam tesgilat haziriz hade hayirlisi bakalim carsamda 35 derece sicaklik bana viz gelir,yemler,tuzlanmis oldugum sardalyeler,kalamari,tavuk gogsu bunlari biraz tuna baligi yagiyla avcarladik,biraz endisemiz var bu aralar dalgalar sinirli geliyor,dalga olursa kayaliklardan avlanacagiz,aklim baliklarda kalbim sizinle,saglicakla ,,,,,,,,,,,
Bul
HakoAVUSTURALYA yazdı:Tam tesgilat haziriz hade hayirlisi bakalim carsamda 35 derece sicaklik bana viz gelir,yemler,tuzlanmis oldugum sardalyeler,kalamari,tavuk gogsu bunlari biraz tuna baligi yagiyla avcarladik,biraz endisemiz var bu aralar dalgalar sinirli geliyor,dalga olursa kayaliklardan avlanacagiz,aklim baliklarda kalbim sizinle,saglicakla ,,,,,,,,,,,
sayin abim tekne ile acilmak istiyorsaniz www.bom.gov.au den hava durumunu ogrenebilirsiniz bir haftalik rapor veriyor sali gunu guzel olcak diyorlar ben o zaman cikicam planizi buradan yapmanizi tavsiye ederim veya coast guard deye tlf etmenizi oneririm saygilarimla
Bul
gurup arkadaslar ayarlamislar hava durumu bilgileri almislardir.son toplanti yarin garaj barda,yapilacak herkese gorev dagilimi yaptik.asci basi hazir.acik bar servisi,hazir.4 avci.bir ahci.birde bulasikci.hayirlisi bakalim.ha birde yiyicimiz var.o baliktan anlamaz sedece yer,barakudayi bile yiyor.gergedan ailesinden gelme zahar..))
Bul
hako ustam özlettin kendini;maceralarını ve resimlerini bekliyorum....şansınız bol olsun rastgele.....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi