Yorumları: 68
Konuları: 8
arıza team avusturalya kıyılarında büyük beyaz avında ınınınınnnnnnnnnn
yol biraz uzun ama erkenden çıkarız olur
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
özledik seni tekrar görüşmak üzere
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
çorludan selamlar sevgiler ne balıkları cıkıyor orada hamsi lüfer sardalya palamut varmı
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 200
Konuları: 24
Hako sana bol avlar rastgele diyeyim
ama oltana tel'li takım kullanmayı unutma bu aralar "snapper" çok çıkıyomuş dediler
sonra oltasız kalırsın okyanusun ortasında
Yorumları: 200
Konuları: 24
hako üstat kayıkla çıkınca resim çek bize bol bol
okyanus havası alalım buralarda bizde resimleriyle teselli bulalım
Yorumları: 443
Konuları: 61
Tam tesgilat haziriz hade hayirlisi bakalim carsamda 35 derece sicaklik bana viz gelir,yemler,tuzlanmis oldugum sardalyeler,kalamari,tavuk gogsu bunlari biraz tuna baligi yagiyla avcarladik,biraz endisemiz var bu aralar dalgalar sinirli geliyor,dalga olursa kayaliklardan avlanacagiz,aklim baliklarda kalbim sizinle,saglicakla ,,,,,,,,,,,
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
HakoAVUSTURALYA yazdı:Tam tesgilat haziriz hade hayirlisi bakalim carsamda 35 derece sicaklik bana viz gelir,yemler,tuzlanmis oldugum sardalyeler,kalamari,tavuk gogsu bunlari biraz tuna baligi yagiyla avcarladik,biraz endisemiz var bu aralar dalgalar sinirli geliyor,dalga olursa kayaliklardan avlanacagiz,aklim baliklarda kalbim sizinle,saglicakla ,,,,,,,,,,,
sayin abim tekne ile acilmak istiyorsaniz
www.bom.gov.au den hava durumunu ogrenebilirsiniz bir haftalik rapor veriyor sali gunu guzel olcak diyorlar ben o zaman cikicam planizi buradan yapmanizi tavsiye ederim veya coast guard deye tlf etmenizi oneririm saygilarimla
Yorumları: 443
Konuları: 61
gurup arkadaslar ayarlamislar hava durumu bilgileri almislardir.son toplanti yarin garaj barda,yapilacak herkese gorev dagilimi yaptik.asci basi hazir.acik bar servisi,hazir.4 avci.bir ahci.birde bulasikci.hayirlisi bakalim.ha birde yiyicimiz var.o baliktan anlamaz sedece yer,barakudayi bile yiyor.gergedan ailesinden gelme zahar..))
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hako ustam özlettin kendini;maceralarını ve resimlerini bekliyorum....şansınız bol olsun rastgele.....