Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S.a bana faşo ağayı getirin
vay vay vayyy meydan okumuş Allahın arapıııı Siyirdim çok korktum yahuuu altıma kaçırdım korkudan Happy
senden korkan istavrit bile tutamasın misinaları kopsun be Hehe
hoş gedin sefa getirdin arapım da yavaşşşş biraz yahuu bak başkanlık yapacağın kimse kalmadı farkındamısın onlarda korktu benden HeheHehedağıttım bilem sizi ben Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:vay vay vayyy meydan okumuş Allahın arapıııı Siyirdim çok korktum yahuuu altıma kaçırdım korkudan Happy
senden korkan istavrit bile tutamasın misinaları kopsun be Hehe
hoş gedin sefa getirdin arapım da yavaşşşş biraz yahuu bak başkanlık yapacağın kimse kalmadı farkındamısın onlarda korktu benden HeheHehedağıttım bilem sizi ben Smile

Bizm adımıza konuşma lütfen Başkanımın başımın üstünde yeri var76 bizi güneydeki arkadaşımla karıştırmaSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bizm adımıza konuşma lütfen Başkanımın başımın üstünde yeri var76 bizi güneydeki arkadaşımla karıştırmaSiyirdimSiyirdim

sende bittin be yaww Siyirdim yunanistandaki zaten kaçtı gitti Hehe
Bul
AlkisArab ım hüseyin im hoş geldin de çok sert bi giriş yaptın beya.Nayirolamaz
Bul
ne meydan okursanız okuyun ama herkes inşallah orgda olsun vallaha çok özledim 2 aydırda balığa gidemedim kurtlar kelebeğe döndü bi daha doğurdu
Bul
LeVrEkCi yazdı:sende bittin be yaww Siyirdim yunanistandaki zaten kaçtı gitti Hehe

Kendi adamlarınla karıştırma bizi bir bakmışsın yunanistan org. gelmiş o zaman yüzünü görmek isterim.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Teşekkürler Kıymetli dostlar.Bu Faşo ağa ve avanesi buranın paraleli olmuş.Bende yamuk olarak geri geldim ekibimi toplarım. Burayı da dağıtırım. RoseMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:Faşonun biri bana meydan okumuş ''hodri meydan'' demiş. Başkan geldi [SIZE="5"][B]esas duruşa geçsin[/SIZE][/B] bu sitenin altını üstüne getiririmMahcupDovs

ana..HiHiHi
saayin baskan gelmis....
efendim hosgeldiniz....
saygilar sayin baskan76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:Teşekkürler Kıymetli dostlar.Bu Faşo ağa ve avanesi buranın paraleli olmuş.Bende yamuk olarak geri geldim ekibimi toplarım. Burayı da dağıtırım. RoseMahcup

ekip hazir sayin baskan ..
any time Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:sende bittin be yaww Siyirdim yunanistandaki zaten kaçtı gitti Hehe

HadiordanHadiordanHadiordan

888888
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi